Min älskling!

Kan inte vänta till att få komma hem till min lilla blixt! Saknar honom sååå. Kommer vara så underbart att ha en "normal" sommar i några dagar innan jag åker på konfirmationslägret!

(Som sagt kommer det vara dåligt uppdatering)


Jag lever

Hej! Wow, ingen bloggning på typ två/tre veckor... Woops ;) När jag väl missat en dag med bloggning är det VÄLDIGT stor chans att jag tar en oförberedd paus.

Är i USA nu, helt själv (bor hos en familj), så det är kanske inte så konstigt att det inte är så bra uppdatering. Åker hem på måndag och sen är jag på landet i två veckar (där det är sämst internet) och sen åker jag på konfirmations läger. Så det kommer inte bli någon bra uppdatering på länge.

Nu ska jag iaf sova, ska upp tidigt imorgon bitti för att fixa i ordning mig för dans lägret jag har gått på. Har inga dans erfarenheter alls så det har vart väldigt intressant men också så sjukt kul. Imorgon är det sista dagen (snyft) sen är det bara chill med min kompis Arlyss. AWESOME! Aja, god natt/god morgon :P

Jag och Arlyss!


Jobbar på ridbrännan ;)


Grattis Sverige!

Kan man säga så? Grattis Sverige... Aja, det får vara så nu

GRATTIS SVERIGE! National dag idag då. Solen lyser och alla är glada och jag har en grym dag framför mig ;) Helt underbart helt enkelt.
Zixten är lika finklädd som han var i går då min storebror tog studenten. (AVUNDSJUK!)


Dagens schema!


Gospel allday!

Ingen bloggning igår pågrund av att vi hade gospel hela dagen med alla åttor! Det var såå kul. Vi gjorde som en liten teater (nästan) men slavar, arbetarrörelsen och gospelkyrkan. Min klass och en till var gospelkyrkan och vi var så grymma ;)

Aja, nu har jag iaf haft mitt sista prov i 8 :D LYCKLIG! Inga läxor heller nu och det är bara två hela skoldagar kvar pch två halva. Så det blir som tre skoldagar kvar innan SOMMARLOV :)

Ludde (min store bror) tar studenten i morgon (lyx) så jag kommer inte få rida tills på torsdag :| men aja...

Wow vad jag bara pratar runt om allt känner jag ;)


Bilder från i fredags med Beauty!

Stella tog lite bilder i fredags på dressyren med Beauty

 

 


Felfria!

Blev felfria båda jag och Julia idag ;) Totte hade inte riktigt kommit i gång än då jag hoppade honom och han är även jätte känslig mot värme och blir helt slut bara av att skritta lite där. Jag kämpade in i det sista (tack och lov att det inte var så högt). Lovar att jag var helt röd efteråt :)

Sen i slutet av min ritt fick han lite fatt och sen så Julia hoppade var han igång säger jag bara ;)

Haha Annelie köpte en roset till mig :P


Jahap..

Just nu sitter jag och väntar på attJulia och hennes pappa ska hämta upp mig. Kommer bli såå kul idag ;) Det är så konstigt att jag inte är ett dugg nervös.

Aja, nu jävlar ska Totte iaf lyssna på mig. Tror det kommer gå asbra ;) det är ju trots allt bara 50 cm


Mys!


Bilder från igår

Fick ju Sunny i hoppgruppen igår. Fatta vad gals jag blev. Det gick bra, men måste börja vänja mig med en så lätt häst igen. Hade inte ridit honom på en månad och hade passet innan ridit Beauty som är väldigt mycket hästar att rida ;)

Här kommer iaf lite bilder som Ebba tagit


Sorry för dålig uppdatering!

Hej! Förlåt för sämst uppdatering. Tänkte bara titta in och säga att jag lever och kommer fortsätta försöka att ha en jämn uppdatering.

Påväg till Totte nu. Lite skrittarbete på ridbanan och sen lite fix innan pay and jumpen imorgon. TAGGA ;)


RSS 2.0