Jag ger upp

Hej alla! Har nu jobbat färdigt för idag och ligger nu på klipporna och försöker mig på att bli brun. 

Har även letat efter ett par nya ridstövlar. Ni vet när man har haft sina vanliga helt svarta, osnörade, odetaljerade stövlar i nästan 3 år början man tröttna på dem lite. Framför allt då svart inte riktigt passar ihop till resten av min utrustning (även om min väst är svart). 

Jag önskade ju mig ett par ridstövlar i vintras till julklapp, och dem fick jag ju också. Men dumma som vi är beställde vi dem på nätet och efter dem kommit (typ 2 månader försent) visade det sig att dem inte passade mig för 5 öre. Dem var för höga, för breda runt vaderna för stora i skon, ja, allt som kunnat vara fel på dem var också det. 
Sen förstod vi inte hur vi skulle lämna tillbaka dem, så dem ligger ju fortfarande hemma, helt oanvända reda att säljas på nytt. 

Jag är fortfarande helt kär i dem här stövlarna. Dem är enkla och en bra nyans av brun + snörning. Dem är alltså inte jätte detaljerade men dem ser ändå lite speciella ut (iaf i gemförelse med mina första och ändå svarta stövlar). 

Bara jag kunde hitta en butik i närheten av Stockholm som sålde dem. Det är ju alltid bra att man kunde testa dem innan man köpte dem. 




Absolut inte bortskämd...

För ni som inte vet det fyllde jag år i fredags och när man önskar sig bara dyra och fina saker och får man ju också förvänta sig att få det. Dock var jag inte förberedd på att mina föräldrar/farmor och farfar/syskon skulle skämma bort mig så mycket. 

Det började med en väska från oasis som jag fick utav min bror och syster. Jätte fin och jätte bra storlek att ha böcker mm i.  Har tyvärr ingen bra bild på den så ni får en dålig. 


Efter det fick jag ett par Hunters av mina farföräldrar. Lite guldskimrande av något slag, lite svårt att förklara. Har faktiskt ingen bild alls på dem, så ni får klara er utan. 

Av mina föräldrar fick jag nästan för mycket för att ta emot. 
Den där hjälmen som jag har skrivit om innan var mitt tredje paket. Har inte hunnit inviga den, men ska göra det imorgon. 



Dessutom fick jag spooks västen från hööks (vilket var en väldigt stor överraskning)





 ett par nya ridbyxor och en piké tröja (båda från crw). 







Och som om inte det var nog så fick jag även en ny tävlingskavaj, röd/rosa i samma modell som jag har min marinblåa i. 



Har dock lite svårt att hitta ett schabrak som skulle passa till den. 
Har funderat lite och tror att ett vitt schabrak borde passa bäst. Skulle helst vilja ha en med marinblå passpoal, så att det skulle passa till båda mina kavajer. Men eftersom fickkanterna på den rosa är svarta så kanske det inte går så bra ihop. Sen kommer man nog ändå inte se någon skillnad långt ifrån. 
Här är ett exempel:

(Det ser ju nästan svart ut, heller hur?)

Annars så skulle kanske det här passa till:

Är dock lite rädd att det blir alldeles för mycket av samma (liknande) färg. Har bara lite besluts ångest. 
Vad tycker ni?

Det här blev ett väldigt långt inlägg men var bara tvungen att dela med mig av hur underbara min familj är, och inte bara för att dem ger mig massor av dyra fina presenter utan att dem faktiskt visar att dem vill att jag ska satsa på ridning, vill att jag ska tävla. 



Mitt liv hårda liv som tonåring

Hej allihopa! Förlåt för så otroligt dålig uppdatering, men jag har varit så upptagen av att ta hand om amerikanarna och jobbet så har helt enkelt inte haft tid. (Och lust om jag ska vara riktigt ärlig) 

Dagarna har varit helt underbara under sommarlovet men det känns som att det börjar gå lite mot sitt slut. Det är jobbigt då det igentligen bara har gått halvvägs och jag känner mig redan lite smått deprimerad att skolan ska börja igen. Dock kommer jag börja i en ny skola, träffa nya människor och kan lite utav börja om från början, vilket kommer bli så skönt. 

Nu ska jag iaf återgå till att äta popcorn och sen förbäreda mig för att åka tillbaka till landet igen. 

Ha en strålande dag!




Let's go!

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra fortsatt sommarlov. Jag har inte haft tid att blogga så mycket då jag har haft fullt upp med att ta hand om amerikanerna, vilket jag inte har något emot. 

Har gjort roliga saker som att gå på Grönlund, seglat, badat i ösregn och så var vi idag på "ABBA The Museum" vilket var riktigt roligt. 

Nu har vi äntligen kommit ut på landet. Ska snart börja spela kubb och sedan kanske vi ska titta på något film. 

Hoppas att ni har det lika bra som jag!




RSS 2.0