Härligt!

Hej! Andra dagen ute på landet har varit helt underbar. Även solen sken igenom några minuter under dagen och vi fick till en liten tripp till stallet också. Dessutom klipptes Zixten, både kropp och klor, vilket var väldigt nödvändigt. 
Har i stora drag hunnit med den mesta som jag skulle gjort idag. 

Imorgon åker vi hem lite senare på dagen för att sedan hämta en tjej från USA på flygplatsen. Jag bodde hos dem förra sommaren och nu är det deras tur att komma hit. Det kommer att bli jätte kul och bra för mig att öva på min engelska innan gymnasiet. 

Efter hon har åkt hem så börjar jag jobba tre veckor framåt. Kan knappt vänta tills dess!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, så god natt <3





Toppen på listan

Hej! Jag kan inte förklara hur mycket jag längtar till min födelsedag. Fortfarande en månad - 9 dagar kvar, men jag har alltid vara lite over exited några månader innan min födelsedag, och jag tror inte att det kommer att försvinna på långa vägar. Min önskelista i år är också helt legendarisk och jag tror inte att någon kommer ha svårt att hitta rätt present till mig...
 
Toppen på listan ligger såklart en ridhjälm. Efter att jag har ramlat av och slagit i huvudet ordentligt några gånger är det nog dags för en ny hjälm och har nu hittat dröm hjälmen. Eller dröm och dröm, men en hjälm som jag kommer trivas med lång tid. 
Har testat den och den passar mig perfekt, och det är inte sammet. Ännu ett plus är att den är en bra nyans av brun. Det ända negativa är att den har rätt så mjuk skärm, så om jag lyckas skaffa in den får jag undvika att ramla av med näsan först.
 
Har tyvärr ingen bra bild på den, men den kommer från HL och ni kan hitta den på "Häst och hund huset" om ni vill kolla in den.
 
God natt!
 
 

Jaha...

God morgon! Eller rättare sagt gid eftermiddag... Dagen har bara svept fram och jag jag gjort absolut inget alls. Man får lite dåligt samvete när man inte har varit ute något, denna helt okej varma dagen, men vad ska man göra ute när man är helt ensam. Så jag har spenderat dagen framför min kära The sims 3, vilket är lika roligt som man kom ihåg det. 

Nu ska jag i alla fall få lite frisk luft och gå ut med min kära hund. 

Jag hade dött för att få åka till stallet idag. Skulle vara så otroligt mysigt att komma från huset, men har såklart ingen häst att rida på. Vet inte om jag kommer rida något mer tills jag ska börja sommarjobba. Men jag hoppas att jag kan få rida minst en gång innan dess, eller bara få vara i stallet över huvudtaget. Har lite abstinent på det...

Ha en super bra fredag!





Bra dag

Hej hej! Hoppas att ni har haft en bra torsdag. Själv har jag spenderat dagen med Majken ute på stan. Där gick vi in 4 gånger på  Zara vilket inte är min favorit affär direkt. Det räcker med en gång där inne för en vecka, men Majken envisades om att gå in där, och i ut bytte fick jag gå in på Hööks där jag gjorde värsta kapet. 

Hade velat ha det här schabraket hur länge som helst, men har haft problem att välja vilken färg jag ska köpa. Den finns ju i blå och röd, men det blev lite lättare då det bara fanns ett full allround schabrak, och det var det röda. 

Det var även 50% rabatt på alla schabrak. Sen var det ända schabraket som jag kunde köpa lite sönder så fick 75% rabatt istället. Då kostade schabraket 57kr. Det var billigare än min lunch. Så jävla najs!

Det var inte så farligt jack heller, så det går att sy till. 




Hej!

Hej! Vilken härlig morgon det har varit. Även om jag vaknad upp med en enorm huvudvärk (som gick över med tiden) så var jag glad och kände att det skulle bli en super bra dag.
 
Sitter nu och lyssnar på bra, och peppande musik, medan jag äter frukost. Känner att jag inte kommer att göra något speciellt idag. Det ända jag ska göra är att gå ut med hundar och åka till stallet. Dock har jag inte varit i stallet på hur länge som helst. Det kanske är det som jag längtar till. Har bara så himmla bra känsla över dagen, så det kommer att bli super roligt!
 
Ha en bra onsdag!!!

 
 
 
 
 

God morgon

God morgon mina solstrålar! Idag är det tisdag, för er som inte vet, och jag ska spendera den här molninga dagen framför datorn. Kanske ska ut och springa lite, men det kommer troligen inte bli av om jag känner mig rätt. Måste bestämma typ 5 dagar innan att jag ska träna innan jag gör det, annars kommer jag på andra saker att göra. Skäms på mig...
 
Den här veckan hade jag trott att jag skulle vara helt forever alone, men min bror kom hem igår och Majken kommer inte åka iväg förens på
 fredag. Dessutom har jag fått i uppgift att gå ut med min kompis hund, så veckan blev helt annorlunda än förväntat, och det är jag jätte glad över.
 
Hoppas att ni får en bra dag!
 
 
 
 

Sommar

Hej alla! Hoppas ni har haft en super bra och inte allt för kall midsommar. Vet att vädret inte riktigt var med oss under dagen men den verkar i alla fall gottgöra det idag. Har precis tränat och ligger nu och solar på bryggan medan jag väntar på Elsa att träna färdigt. Sen ska vi ner i vattnet. Kommer bli så skönt.

Mina föräldrar är borta på min kusins bröllop, och eftersom vi är runt 14 kusiner så blev inte jag och mina syskon bjudna + några andra av kusinerna. Så jag och Elsa stannar på landet helt ensammas, så det blir väll en mysig filmkväll då. 

Ha en bra helg! 



Svenska sommar...

Hej sitter nu och väntar vid Alvik på att Stella ska komma. Lite för tidig som vanligt, men det är i alla fall bättre än att vara sen. 

Är lite ledsen av att sommaren började som det gjorde. Inte en enda dag har det varit soligt från 06-23 eller när solen vanligtvis går upp eller ner. Det har bara varit blåst och kalla vindar. Även dagar med ösregn, och till och med jag som älskar regn börjar tröttna. Vi får verkligen hoppas att det blir bra väder på midsommar då det är meningen att man ska gå runt i känning och kunna bada. 






Älska regn

Hej. Sitter ute på altanen och njuter av regnet. Det är så himla härligt. Jag vet att många inte gillar regn, men kan verkligen inte förstå varför. Det är nästan som att bli klappad av vatten. Och jag älskar vatten i alla former. Älskar att bada i det, att dricka et ich att stå i det. Jag vet att det låter lite konstigt men jag vet inte något annat sätt att förklara det här på. 

Den här veckan kommer att bli fullproppad me kompisar och hästar. Det kommer att bli så kul, men är ändå på något sätt stressad. Jag vet inte när jag ska se någon av dem eller när jag ska ut till stallet. Men det löser sig nog på något sätt. 

Vill också vara med Totte så mycket som möjligt innan jag ska börja bo på mitt älskade landställe. Efter sommaren kommer jag tyvärr inte vara kvar på honom utan ska försöka hitta en ny Medryttarhäst då jag ska gå upp till storhäst. Vet att det är omöjligt att hitta någon som är villig att ens låta en som är under 18 år att rida på ens häst och ännu mindre hopptränare/kanske tävla den. Vem vet, kanske får en egen häst. "Fingers crossed"





Lovet fortsätter

Hej! Lovet fortsätter bra och en ny härlig dag väntar på mig idag. Ska åka ut till stan tillsammans med Stella och Veronica. Det kommer att bli super mysigt. Tror att jag bara kommer köpa lite underkläder, men vi får se. Är inte direkt behov av något annat just nu, och vill då inte slösa pengar på det. Dessvärre är jag köparen/slösaren nr.1 så vi får se om jag lyckas hålla mig. 
 
 
 

Äntligen lov!

Hej! Är påväg ut till stallet nu och väntar på bussen som är snart 10 minuter försenad. Hatar eftermiddags trafiken. Det segar upp hela dagen. 

Idag är det första dagen på sommarlovet. Känns så skönt även om jag fortfarande inte har den där sommarkänslan. Vaknade upp tillsammans med Stella, Ebba och Veronica på vår studsmatta. Vi har en liten tradition att dagen från skolavslutningen till det faktiska lovet ska vi sova utomhus på altaner, balkonger och i det här fallet studmattan. Det var super mysigt men natten slutade med att vi låg på varandra i en hög mitt på mattan. 

Dessutom åt vi så mycket pannkakor så jag var nära på att spy och till frukost åt vi micrade marschmellows (stav?) med nutella. Är faktiskt något att rekommendera. 







Skolavslutning

Jaha, då var det skolavslutning idag och jag gör mig redo för ett välförtjänt sommar lov. Känns som det bara var några veckor sen vi satt i matsalen och konstaterade att det bara var 90 dagar kvar tills vi skulle få ta det lite lugnt. Jag har inte riktigt sommarkänslan som man brukar ha, men det är väll för att det blev så plötsligt dags att säga farväl till mina klasskamrater som jag träffat nästan varje dag i 4 år. Känns otroligt konstigt. 
 
Har alltså lite blandade känslor och tror att det kommer att bli en sorglig dag även fast vi får TVÅ MÅNADERS LOV! Och sen börjar jag i en helt ny skola där jag inte kommer att känna någon och kommer alltså vara helt ensam den första veckan. Det kommer bli riktigt spännande.
 
 

Klassträff

Hej hunni. jag är ledsen att bloggen kommer i andra hand efter... Ja, att inte göra något alls helt enkelt. Har märkt att om man inte har något att göra, gör man inte något, inklusive de sakerna man igentligen har att göra, i detr här fallet bloggen. Det blev lite rörigt där, jag vet, men jag tror ni förstår.
 
Idag ska jag snart iväg till en klassaktivitet. Det är den sista gången vi gör något tillsammans som en klass innan vi skilljs åt. Så det kommer att bli jätte roligt. Har igentligen väldigt bråttom, men orkar inte skynda mig, så vi får se när jag kommer iväg. Vi ska sätta på grillen och grilla korv och bröd och sedan göra lite smors (stav?) till efterrätt. Sedan kanske vi ska bada eller göra lite lekar. 
 
Måste gå nu! Ha en underbar kväll!!!
 
 
 

Härliga helg

Hej! Vilken härlig helg. jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag. Spenderade gårdagen med mina kära kompisar och satt sedan hemma med min syster och tittade på TV. Super mysigt.
 
Idag ska jag iväg till stan med Ebba (och kanske Stella) och köpa lite saker till morgondagens bal. Kommer bli super mysigt, och efter det ska jag iväg till stallet för att förhoppningsvis rida ut med Julia och bada lite med ponnysarna. Kommer bli en bra dag.
 
Nu ska jag snart åka, hejdå!
 
 
 Haha, en jätte gammal bild på mina kära friendos
 

Kan man ha det bättre?

Ligger nu i min säng, redo för att sova, samtidigt som man hör regnet smattra mot ruterna. Älskar det ljudet. Det påminner så mycket om regniga sommardagar då man vaknar upp, lite för sent och vet att man kommer spendera sim tid med att spela kort med hela familjen. 

Nu ska jag sova ochha en lång sovmorgon imorgon. Det kommer att bli så skönt. Det är inte heller någon skola imorgon, utan det är niornas dag i vår skola. 

Det kommer att bli så spännande imorgon. Ingen har någon aning om vad som kommer att hända. Vi har bara fått reda på att vi ska ha på oss färgglada kläder, bekväma skor och en vattenflaska. Vi har ingen aning om vart vi ska. Jag älskar överraskningar så det kommer bli super roligt!

Nu ska jag sova, GOD NATT!




Onsdag

God morgon! Då var det onsdag igen, en av veckans bästa dagar. Dock är det nästan som en fredag då vi har niornas dag imorgon och sen är det Sveriges nationaldag på fredag. Blir nästan som ännu en lång helg innan sommarlovet. 

Hade sov morgon idag, så kunde sova ut samtidigt som jag kan ta det lugnt på morgonen. Jag vet iof att jag kommer att få det stressigt som bara den på slutet och kanske komma någon minut försent. 

Nu måste jag fixa iordning mig till skolan

Ha en underbar onsdag!






Därför ska man ha ett ridhus...

Herre min Gud vilket väder. Fick rida ut då det ös regnade, och då menar jag verkligen ÖSregnar. 

Jag brukar inte ha något problem alls med regn, utan brukar tycka det är väldigt mysigt, men när hästen inte har något regntäcke på sig och min sametshjälm inte är skyddad samtidigt som mina ridbyxor klamrar sig fast vid mig, då skulle jag hellre slippa rida alls. 

Det är då man ska ha tillgång till ett ridhus. Det skulle passa mig alldeles utmärkt. 

Och sen det här med min sametshjälm. Ni som ska köpa ny hjälm och väger mellan sametshjälm och en plast hjälm, välj för Guds skul inte sametshjälmen. Det är ett helvet dagar som denna. Regnet förstör bara hjälmen och den blir bucklig. Efter ett tag går den tillbaka till sitt "vanliga jag" men jag vet inte hur många gånger den kan vara med om det här tills den är förstörd för gott. 





Äntligen inget att göra

Jaha, vad ska man göra nu... Jag har absolut inga läxor kvar och då jag har haft mina vardag fullpackade hela vårterminen så har man glömt bort lite vad man gör efter skolan. Känns lite konstigt med så obeskrivligt skönt.
 
Idag ska jag i alla fall ut till stallet så har lite att göra. Tänk, jag kan ta det lungt idag och fixa iordning allt i min egen takt, kanske smörja lite eller ta en liten extra lång ridtur. Kommer att bli så härligt. Sen väl hemma så ska jag väll antagligen sätta mig framför TV:n och ta det lite lungt. Låter inte det bra? :)

(haha, han ville verkligen inte stå still den här promenaden XD)
 
 

Söndag

Hej! Idag är det sista dagen på vår långhelg. Ska såklart spendera den med att plugga gärnet, städa och rycka upp maskrosor. Låter inte det alldeles underbart. Sen efter ska jag ta ett långt bad. 
 
Skulle vara så skönt att få åka ut till stallet och andas lite. Rida ut en liten stund och vara själv ett tag tillsammans med hästen, men eftrsom jag inte ska rida idag så kan jag inte göra det. Önskade att jag kunde rida varje dag. Känna att jag har någonstans att gå när jag inte vill vara hemma. Bara ryma iväg från alla problem man har. Skulle inte det vara så obeskrivligt skönt.
 
Aja, ha en super bra söndag!
 
 

RSS 2.0