Tagga, tagga klubbtävling! :)

Om bara en vecka! Tagga, tagga!!


Dumma internet!

God morgon! Eller morgon och morgon det ärvt faktiskt förmiddag men för mig är det morgon.

Idag ska jag städa huset. Tagga, tagga!!! Ska tjäna in massor med pengar så att jag kan betala av Stellas mamma för den tröjan jag köpte. Sen ska jag ju också ha råd med en annan tröja jag vill ha. Haha så bortskämd!

Hade så dåligt internet igår så kunde inte blogga något. Så sjukt irriterande men då säger jag nu GLAD PÅSK till er! :)


Nu är snart sommaren här!

Titta på bilden så ser ni att vattnet har öppnat sig :) Så glad ;)


TV tittande och Marabou cookies

Sitter nu ensam, eller med Zixten så är inte riktigt ensam men är den ändå människan. Tittar på 27 dresses och äter Marabou cookies! Härligt att ta det lite lugnt :)


PÅSKLOV!

Tänk vad härligt! Ingen skola på en och en halv vecka. Nästan så att man inte vågar tro på det. 
Först ska jag åka iväg till landet. Kunde vara mer taggad än vad jag är men men. Kommer åka idag och vara där tills på lördag då jag ska åka till Totte. Sen så kanske vi åker iväg någon mer gång dit igen men är inte säker. 
 
Annars är jag hemma hela lovet, vara i stallet och rida, mysa med Zixten och kanske vara lite med kompisar ;)
Ha ett bäst lov nu!
 
Juste, har anmält mig till en klubbtävling någon söndag. Kul kul!
 
 

Vill ha!

Vill så mycket ha den här! Tänk vad skönt att få rida i den liksom.
Älskar den ;)


Promenad med Zixten ;)


Tisdag!

God morgon! Idag är det tisdag för er som inte vet. Jag har inga läxor, ingen sport. Ska bara vara hemma och gå ut med hunden och sånt. Kanske åka hem till någon efter Zixten, får se. 
 
Men ni får ha en super bra dag få uppdaterar jag mer under dagen!
 
Haha :D Min fula lilla hund <3

Äntligen en laddare

Hej! Förlåt för ingen uppdatering idag, kunde inte riskera att använda mobilen. Hade 17% när jag åkte från skolan direkt till stallet och när mamma kom och hämtade mig hade jag 1% kvar, vilket höll en förvånansvärt lång stund :)

Idag gick det helt okej med Totte. Han var inte alls pigg, riktigt seg och ville inte alls lyssna. Det var även intag då så han blev väldigt intresserad av det.
Aja, det kommer säkert gå bättre nästa gång ;)


Bilder från igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla tagna av Stella <3
 
 
 

Slutkörd och lycklig!

Är så otroligt trött just nu. Armar, ben och ögonlock kämpar jag med att hålla uppe. Här även så sjukt torra läppar, hatar verkligen det.

Ändå är jag så otroligt lycklig. Önskade att varje dag skulle kunna vara som denna. Först fick man lite sovmorgon. (Jag vaknade iof halv 9 och tittade på när alla andra sov till typ 11)

Kom till stallet ungefär vid 1 tillsammans med Stella Det har bokstavligen aldrig gått så bra för mig på Totte förut och är så himla nöjd över ridpasset. Kanske om två månader kan han gå i felfri form i galoppen. Älskar honom såå mycket. (Bilder kommer sen)

Sen hyrde jag och Elsa film och köpte godis. Älskar att vara ensam hemma med Elsa. Det är så mysigt. Vi tittade på "modig" och "breaking dawn".

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och ta en rejäl sovmorgon i morgon.

God natt


Mys med kompisar

Sitter nu i bäddsovan hemma hos Ebba. Alla andra sover, så det är rätt långtråkigt.
Igår firade vi Ebba, jag, Stella och två andra av Ebbas kompisar Hanna och Nova. Kul att lära känna dem också.

Idag är det till Totte som gäller. Ska rida ut så Stella måste följa med eftersom jag inte kan rida ut på honom ensam (knas ponny <3) Ebba ska till Ten så hon kan inte.

Ha en trevlig dag så bloggar jag mer sen ;)


Slut på skolveckan

Den här veckan har gåt snabbt. Asso riktigt snabbt. Känns som att det var igår jag tränade för Ida med Totte eller hoppade lilla Floh i hoppgruppen. Nu är det bara em vecka kvar sen lov, så får hoppas att den veckan går lika snabbt.
 
Ska i alla fall snart åka till tha stable och sköta och sen rida. Vi ska få nya hästar, lite spennande, även fast jag typ vem jag ska ha (Beauty). Fast man vet ju aldrig. Önskade Sunny lite sådär överdrivet mycket så Cissi kanske ger honom till mig ;)
 
 
 
 
Puss Hej 
 

Grattis grattis Ebba <3

Grattis bästa Ebba på 15 års dagen!

Är påväg till henne nu så ska jag och Stella och Ebba ha en liten mys dag ;) Hihi!

Juste, de inläggen jag gör på mobilen blir jätte konstiga eftersom jag har så dåligt internet hela tiden (as jobbigt) så kan bara ladda upp den ibland och då tex publicerade jag ett inlägg idag som egentligen borde publicerats igår ;) bara så ni vet :*


Träningsvärk

Har nu träningsvärk i rygg, mage och ben. Kommer bli så sjukt fitt efter dessa fyra veckor.
Kommer rida Blues fyra till gånger och kommer nog inte kunna gå efter dem här gångerna. Hihi!

Han gick i alla fall super fint i form nästan hela passet och gick på jätte fint framåt. Är super nöjd över honom, verkligen :)

God natt ;)


Följ mitt tredje account!


God morgon onsdag!

Härligt med onsdagar asso! I vanliga fall brukar det inte vara min favorit dag men slutar jätte tidigt idag, innan 1 :) Sen börjar vi 20 över 9 också. Inget fel med det, hihi.  
 
Dagen:
 
1. Skola
2. Utvecklingssamtal
3. Gå ut med zixten
4. RIDA!!!
 
Härlig dag ;)
 
Bus pojken <3

1,2 och 3

1. Verkligen förlåt för dålig uppdatering! Har haft det väldigt svårt av någon anledning att blogga från mobilen och har haft det rätt stressigt de senaste dagarna så har inte hunnit på datorn. Tycker iof att det är mycket bättre att blogga från datorn eftersom MA. Kan göra inlägget mycket finare och ordentligare ( inte för att det hör hit )

2. Idag har jag bara pluggat, pluggat, pluggat + gått ut med blixten. Im so awesome :P Har gjort tre läxor och börjat på en fjärde som jag inte orkade göra klart. Sen hade jag också Zixten lös på promenaden. Starkt av mig (haha). Nä men brukar inte ha det, även fast han är super fin så men vågar inte ifall att liksom.

3. Nu ska jag gå och lägga mig så god natt :)

Kände att jag bjöd på väldigt intressant information. Hihi


Totte

Vilken härlig dag! Sitter på bussen med riskakor och drick yougort påväg till Totte. Har gjort english test today. Härlig med det också ;) gick väll helt okej tror jag

Idag är det uteritt som gäller. Ska bli skönt att komma ut lite också istället för att bara rida i padockarna.

Hörs sen


På landet

HIhi, är så sjukt dum! Det här häder inte ofta ska jag bara säga, men har glömt min mobil hemma. Vet inte varför och vet inte hur men det ligger nu hemma i mörkret. Ska bli intressant att se hur länge jag kan klara mig utan den. Har redan börjat dö av tråkighet. Vi har glömt kameran också. 
 
Snart ska vi gå lite på isen bort till en ö som vi kallar fågelön. Den heter igentligen gubblever men det finns så sjukt många fåglar där på sommrarna så när vi var små döpte vi den till fågelön. 
 
 
 

Dressyr

Hej! Mamma var så snäll och skjutsade hem mig från stallet :) Är så otroligt trött i höger armen, helt obeskrivligt haha :P

Ska hem, duscha, äta något och sen åker vi iväg till landet. Mys, men skulle hellre följt med Stella och Ebba till Ebbas medryttarponny!

Det gick super bra idag. Han gick fint och lärde mig mycket mer om hur jag ska rida honom. Super kul ;)

Förlåt att jag bara lagt upp mobilbilder men jag har inte haft någon tid att göra något annat än blogg från mobilen


Tagga dressyr!

Idag ska jag ha en dressyr för tränare. Ska bli så kul och behöver verkligen hjälp med dressyren på Totte ;) Har aldrig tränat dressyr på honom så ska bli intressant att se vad jag ska göra.

Ha en bra dag :)


Nytt avsnitt

Har precis tittat på det nyaste avsnittet av "Vampire Diaries". Så sjukt spännande och nu är det en hel vecka kvar tills nästa. Är så himla iriterrad på Damon. Vad håller han på med liksom!
Haha lite beroende
 
Orkar inte skriva om hoppningarna nu, men kanske imorgon. Totte gick omkull idag på isen med hans ägare så blir ingen hoppning imorgon utan ska träna dressyr om han mår bra ;)
 
 
God natt <3

Lexington Company

Nu sitter jag på tunnelbanan med Stella och Ebba påväg till Lexington utförsäljningen. Stellas mamma jobbar där så vi får komma ;)

Innan har vi bakat havrebollar. Känner mig så tjock, men det var gott.


Bock Power

Det var så otroligt kul idag på hoppningen. Ska hålla mig lite kort för att jag vill gå och lägga mig.

Vi började med att trava över bommar på båda långsidorna. Det gick bra och han gick fint i form och så hade jag bra takt de flesta gångerna.

Sen i galoppen bockade han as mycket. Haha, den lilla pojken :) Har så otroligt dåligt samvete, eftersom i början i vänster galoppen började han bocka och bakom var Blues. Blues blev typ jätte rädd eller något sånt, och stannade och bockade av ryttaren på. Kändes väldigt mycket som mitt fel, hihi.

Hoppade också kombination med kryss på ena lång sidan och la upp en oxer på andra. Power var rätt pigg, mycket piggare ön vanligt och tror det är för att jag red på hakemore (stavning). Han blev super stark i höger ;)

God natt, så hörs vi imorgon

Sunny i vatten spiltan:


Gald :)

Ni vet såna där dagar du man känner att allt är på topp, man liksom bara är av någon anledning gladare än vad man brukar och bara känner för att springa va all energi man har. Aja, idag är det i alla fall en sån dag för mig. 
 
Har haft en perfect dag för en perfect vecka (i alla fall från onsdag-lördag). As skön skoldag, bara tre lektioner. Den första lektionen blev en håltimme, lite segt iof eftersom man skulle kunna få längre sovmorgon, sen sista lektionen blev ocskå en håltimme. Sen är det hoppning på Power i kväll. Tagga tagga! Ebba ska med och ta kort så ni kanske få se lite ikväll, kan inte lova något.
 
Kan få se hur jag och Power utvecklats sen ;) Något enormt asso
Haha, gud! Jag Stella och Ebba sminkade oss till... ja, ni ser ju själva. Jag var rosa, Ebba blå och Stella lila 

Nätmobbning - själv mord

Jag var precis inne på Nelli Berntssons blogg och hittade en blogg som hon länkat till. Gick in på den och såg ett jätte hemskt inlägg om 13 åriga Linn Nyman som hade hoppat framför ett tåg. Anledningen var nätmobbning.

Att nätmobbning och annat mobbning kan gå så otroligt långt är helt sjukt. Tycker det är orättvist och nästan lite läskigt hur folk beter sig. Ingen kan kontrollera hur man ser ut, vad man gillar eller hur ens familj och en själv är.

Det är klart att man kan fejka sig själv, göra en prastikoperation och göra en själv till någon slags robbot/model, men vid en sån ung ålder, eller vilken ålder som helst, borde man inte behöva göra därför att slippa bli utsatt av dessa saker.

Såg videobloggen som Linn la upp, där hon tog upp nätmobbning och vad hon tyckte om detta och jag började nästan gråta. Inte bara för att jag visste att hon inte fanns kvar längre, utan också för vad hon fått varit med om när hon var i livet.

Vet själv inte vad jag skulle gjort. Om min familj blandades av någon anledning in och drabbades på samma sätt bara för att jag kände för att starta en blogg skulle jag... Ja vad skulle jag gjort.
Föreställ er i hennes position nästa gång ni ska kommentera något och tänk på vilka skador ni kan göra på människor. Det ni skriver kan faktiskt ta död på någon även fast ni bara skojar.

Har läst ganska mycket om nätmobbning och dumma kommentarer på senaste tiden på olika bloggar och blir lika chockad varje gång. Detta känns som att det borde klassas som ett brott (kanske redan gör det ärväldigt dåligt på sånt här) , rätt grovt brott faktiskt eftersom det som hände Linn nästan var som ett mord. Orsak till någons död. Hoppas att ni som skrivit dessa kommentarer känner skuldkänsla för det ni gjort.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så hörs i morgon :)

Lite utanför samtals ämnet men men:


Saknar Sunny

Har aldrig saknat att rida Sunny så här mycket förut. Det känns som att det var år sen jag hade honom senast. Har utvecklats mycket den tiden jag inte ridit honom så mycket så det skulle vara kul att se hur det skulle gå nu. Började nästan gråta när jag tittar på den här videon, haha :P
 

Pluggdag!

Idag är det tisdag, alltså min pluggdag. Vi jobbar med olika partier på SO:n och då skulle man vara i olika parti. När vi lottade bara tänkte jag för mig själv "jag LOVAR att jag kommer bli sverige demokrat" och den första lotten på SD var mig. Haha, så nu ska jag lära mig om detta parti och senare göra ett föredrag om det där jag ska spela en sverige demokrat. 
Aja har nu sökt information om deras brottslighets fråga, och det vill verkligen ha strängare straff ska jag bara säga. Det skulle nästan vara farligt att vara brottsling om de vann. Fast många skulle nog försöka sluta med et ändå så det är ju bra. Gud vad jag babblar på om det här nu men i alla fall.
 
Lyxade till lite med kaffe och en lite choklad bit så jag blir lite fetare, inte för att jag behöver det. Haha!
 

Mys!

Nu sitter jag i Tottes box och myser medan jag väntar på mamma :) Eller jag myser, Totte äter (typiskt Tottson".

Det gick verkligen inte bra idag och är helt slut i vänster handen. Tur att Power och Beauty är dem hästarna jag ska rida efter det här. Man kan ju knappt ta i deras vänster tygel. I alla fall red jag på sommarbetes ängen. Totte var aspigg men lyssnade inte, vilket jag verkligen hatar! Eller vem gör ju inte det men asso jag får typ panik och gör något dumt som att tvinga ner honom. MÅSTE verkligen sluta med det.
I galoppen bara sprang han iväg under mig och eftersom han är så jävla stark var det svårt att stoppa honom.

Aja, nu släpper jag det här och blickar framåt.

Och som sagt, Totte är OMÖJLIG att ta kort på när han är hungrig ;)


Hemma mys med Zixten

Är hemma helt ensam utom Zixten förstås. Rätt läskigt eftersom hela huset är helt mörkt och jag har förökt att lugna ner mig med en otrligt inressant film som heter "The stepfather". Handlar om en kille som gifter sig med olika änkor och sedan dödar dem om de inte passar hans fru som dog. Kände att det var väldigt bra val på film denna mörka söndags kväll. 
Nu har jag i alla fall tänt lite lampor, slösa lite på energi sesådär, så är inte lika rädd längre. 
 
Måste bara lägga upp den här charmiga bilden på Zixten. Så himla söt ;)
 

Hemma

Hej, hej! Idag har jag varit för första gången på hööks i hela mitt liv :) Ett stort ögonblick ska jag bara säga. Jag och Stella åkte dit tillsammans eftersom vi sovit över (mys) och mötte pappa där. 
 
Köpte den gröna outfiten, utan luva. Luvan passade inte alls till schabraket och benlindorna. Är asnöjd och lyckades komma under 400, vilket var de pengar jag hade.
 
 

Fin pojke

Totte var super fin idag då vi körde honom. Trodde verkligen inte att han var så fin :) Vi körde tillsammans med två andra tjejer som red ut på sina ponnysar, och det gick asbra tycker jag.
 
Vi körde i början längst en  väg och sen körde vi upp mot ett annat stall, där det var ett halvblod som blev rädd för vagnen och började bocka och stegara och så. Ryttaren red med bara täcke och mjukisbyxor så hon var typ nära på att ramla av så vi vände. 
 
Sen körde vi upp åp en cykelväg där jag fick köra. Asso är värsta proet på det! Han gick jätte fint och är super nöjd med honom. Hans ägare sa att det inte var hans bästa dag så jag hoppas verkligen att jag kan få se hans bästa någon gång.
 
Man ser liksom ända från början hur taggad han är på att köra. Speciellt på bild nummer 2 :P
 

 
 

Dags att köra Totte

Idag ska jag och Tottes ägare åka ut och köra Totte. Det är första gången jag ska köra honom, eller i alla fall vara med. Det var ett jag körde så det kommer bli så kul :) Vet att Totte tycker det är väldigt kul att bli körd och att han kan bli ganska pigg, vilket för mig inte direkt är hans vardag. Få se hur det går ;)
 
Tagen av Stella <3

Beauty

Gick riktigt, riktigt BRA idag på Beauty! Hon var super fin hela passet, i både skritten, traven och galoppen.

Vi värmde upp i trav och skritt, volter och fyrkanten. Hon är rätt ojämn i sidorna då hon är super stark i höger och väldigt svag i vänster.

Arbetade också i skänkelvikning i trav på långsidan och la sedan en 15 meters volt vid B eller E beroende på vilket varv vi var i. Det gick också bra, även fast i vänster varv det var svårt att få med bakdelen.

Vi galopperade sen på volterna i både höger och vänster varv. Det gick asbra och hon gick så himla fint. Lite seg då vi körde en vänster sluta i höger varv och även vänster sluta i vänster varv men då fick jag lägga på spöt lite granna så hon lyssnade.

Längtar tills nästa vecka då vi ska hoppa :) Inte för att hon är så bra på det men ändå ;)

En bild som jag lånat av Stella


Outfits

Tänk vad söt Totte skulle bli med dem här outfitsen :) Ska till hööks i helgen och måste verkligen köpa, minst en utav dem här
 
Grön: Skulle helst vilja att alla var i samma nyans som benlindorna ;)
 
Blå:


Rosa: Fans inga fina benlindor till 
 
 
Vilken tycker ni jag ska köpa?
 
 
 
 

La la la

Ja, nu ska jag snart börja plugga. Har typ inget att göra idag förutom att räkna lite matte. Har varit ute med Zixten och gjorde en smodthy :) Körde också lite agillity.
Vad har ni gjort idag då?

 

 

 


Nu är våren här 😍😍

Bästa Ebba och jag sitter nu ute på en plats på skolgården där vi brukar sitta på sommaren ;) Så himla glad att våren är här


Dressyr på Lill Power

Ja, nu har jag precis kommit hem från stallet. Har ridit Power, en liten fin skäck valak. Han går VÄLDIGT högt upp med huvudet men kan verkligen gå super fin! Det är rätt svårt att få honom gå fint, han är känslig i munnen så man måste vara lätt i handen och man kan knappt ställa honom i vänster för i den sidan är han extremt känslig. 

Det var abolut den bästa gången jag red honom. Han gick så himla fint hela passet, förutom då i vänster galoppen då han försökte få av mig några gånger ;) Vi gick mycket på serpintinbågarna i båda varven vilket gick sådär. När jag ska ställa till höger måste jag typ släppa vänster tygeln för att han ens ska kunna ställas. Lite konstigt, men om jag inte gör det tar han bara upp huvudet och springer iväg och jag får börja om igen. Sen galopperade vi också på volterna i varje varv. I höger var han jätte duktig men i vänster råkade jag komma åt med sporren en gång och då började han bocka som en galning även fast jag knappt nuddade honom med skänkeln och jag var nära på att ramla av hela galoppen. Det var så himla kul :D Sen lyckades jag faktiskt göra framdelsvändning och skänkelviktning till höger. Det han han verkligen super svårt med. Det är tydligen jätte jobbigt för honom, lilla pojken. Ser fram i mot att rida honom igen, fast jag vill ju hälst ha Sunny <3
 
Juste nästa vecka ska jag hoppa 4 gånger. Det är awesome. Först på Power på onsdagen, sen på Beauty (tror jag) på fredag nästa vecka, sen i hoppgruppen samma dag (har ingen aning om vem jag kommer få) och sen på lilla Tottsen på lördag :) En as bra vecka alltså 
 
En gammal bild på mig opch Sunny, kunde tydligen inte ladda ner några bilder ;)

Lite om mig

Svarar på de här frågorna så får ni veta lite mer om mig och om vad jag tycker :)
 
Förnamn: Hanna
Efternamn: Landberg
Favorit färg: Grön
Favorit artist/band: Tror Oasis eller Journey
Bästa kompisar: Stella och Ebba <3
Favorit djur: Häst och Hund
Familj: Mamma, pappa, Elsa (storasyster), Ludde (storebror) och Zixten blixten (hund)
Djur jag haft: Sara och Ninen (två underbara kaniner som rymde och inte kom tillbaka)
Hur många gånger jag ramlat av en häst: Haha oj, vet inte riktigt. Tror det är 40 gg nu eller något sånt ;)
Favorit serie: The Mentalist, Criminal Minds, Bones, Navy, The Vampire Diaries
Favorit film: Har ingen aning. Måste typ vara, inte "hur man blir av med en kille på 10 dagar", utan den båda dem spelar i också (vet inte vad den heter)
 
Så nu har jag berättat lite om mig själv ;)
Komentera gärna om vad ni vill läsa om ;)
 

Tisdagen över, en dag närmre FREDAG

Nu så är tisdagen över och det är en dag närmre fredag, till och med en dag närmre sommarlovet ;)

Igår efter skolan åkte vi direkt hem till Ebba för att gå ut med hennes underbara hund Enco och sen gjorde vi ett försök att baka chokladpankakor utan ägg. Dem blev inte direkt så fina, men helt okej goda. Pluggade också och sen tittade vi på några avsnitt av teen wolf. Den är rätt bra hittills och jag har bara sätt fyra avsnitt.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig :) GOD NATT

chokladpankakorna


Totte dag

Hej, hej. Idag har jag varit hos min älskade Totte. Asso Gud vad han är stark!
Red på dressyr banan idag. Det var mer nertrampat än förra gången så kunde rida på volter och lite andra vägar utan att han fick snöstyltor. Totte var pigg och framåt, lite stel i häger sidan men det är han ju alltid så det var ju inte så chockerande. Allt gick super bra förutom att när jag körde skänkelvikningar så fick jag inte med hans bakdel särskilt bra vilket var väldigt irriterande.

Vi hade håltimme sista lektionen så jag lyckades vara här och vara klar innan det blev mörkt. Duktiga mig :)

Killen i blått (var inte så lätt att ta kort på honom när han var hungrig)
(Han var inte heller så glad på mig att låta honom stå där helt utan något att äta och sen ta kort! Det var tydligen inte okej) hihi ;)


Klippt mig

Nu har jag äntligen klippt mig. Blev inte exakt som jag tänkt mig, alldeles för kort, men det får jag leva med ;)

Bilder förre och efter


Sleep over med bästa Stellis och Blixt


Zixten fotoshot

 
Håller fortfarande på att lära mig kameran :)

Följ mina två account på instagram

hannalandberg
Tottnas


Utmattad

Hej! Nu ska jag gå och lägga mig. Är så sjukt trött. Har ridit ett dressyrpass och ett hoppass idag nu på kvällen, dressyr på Beauty hoppning på Litium.

Dressyren
Det gick verkligen super bra idag på Beauty. Hon gick jätte fint hela passet. Vi gick mycket på volter. Vi skulle lägga 10 till 15 meters volter för nästan bara yttre skänken. Det gick helt okej, kunde gått bättre men självaste ridpasset är jag jätte nöjd med.
Måste bara öva på att skjuta bak min ben så jag får en bättre sitts.

Hoppningen
I hoppningen fick jag en stor häst som heter Litium. Är verkligen inte van att rida så stora hästar men det var rätt kul. Litium är väldigt lång i sin kropp (speciellt halsen) så det var svårt att rida ihop honom. Han är också rätt seg så tillsammans med ett par sporrar och ett långspö fick jag kämpa mig igenom hela lektionen. Vi hoppade lite olika banor blandat trav och galopp. Det gick inte så bra och är helt slut i benen nu.

Har tyvärr ingen bra bild på någon av dem så ni får två bild på mig och min älskade Totte


Härligt med fredag!

God morgon! Idag har jag fullt upp, eller kanske inte direkt nu på morgonen men sen på kvällen då jag ska rida två pass irad. Först en dressyr på Blues och sen hoppning på Angel. Två otroligt skänkeldöva hästar så det kommer bli en liten utmaning, men gillar ju sånt. 
 
Först kanske jag ska ut och springa med Zixten på lunchen. Måste verkligen få tillbaks min kondis nu. Har det väldigt svårt att springa på vintern eftersom det är så kall luft.
 
Stella kommer hem idag också :) Ska bli så kul att träffa henne efter typ en vecka, fast Ebba har precis åkt iväg till liljendal så vi tre kommer inte kunna få vara tillsammans till skolan börjar igen. Bara tre dagar kvar :O
 
 
 
Saknar våren så himla mycket, och Selma såklart
 
 

RSS 2.0