Några bilder från fredagshoppningen

Tänkte lägga upp lite bilder från hoppningen i fredags. Det var super rolig träning och Floh var piggare än vanligt då vi hoppade på utebanan. 

Vi fick även lite problem vid ett hinder så failbilder kommer med!







Problem hindret:







Jag ramlade inte av iaf...


Äntligen några framsteg!

Vilken härlig dag. Stekhett väder från morgon till kväll. Dessvärre hade jag på mig en svart tröja på mig i stallet och blev då svettig innan jag ridit, vilket inte jag hade tänkt på när jag klädde på mig. Men det förstörde inte precis min dag. 
 
Uteritten var helt underbar. Totte blir en helt annan häst utomhus (när man är ensam) och det är så kul då han tänder till lite extra. Idag var vi ute under intaget så då var han ju lite extra hungrig och taggad på hemvägen. Vi övade på galoppfattningar från skritten så han skulle bli lite kvickare, vilket gick bra. Fick till några riktigt snygga fattningar och han höll galoppen bra. Dessutom fick jag äntligen till förhållningarna vilket är ett STORT framsteg för oss. Med lite mer träning tror jag det kommer sitta bra. Blev lite backträning också, vilket han tycker är lite jobbigt men han klarar det bra ändå...
 
Ett extra + i kanten på den här dagen var att jag även fick lite färg. Nu ska det bleka bort och sen kan det bli sommar på riktigt!
 
 

Fredag

Hej! Äntligen är det fredag igen. Inte för att det känns som en fredag då jag endast gått 3 dagar i skolan den här veckan, men det blir ju skönt att få helg ändå. 
Jag har precis tittat färdigt på det senaste "The Vampire Diaries" avsnittet och ska gå och plugga nu. Det känns inte som att vi har så mycket plugg nu, och har tagit det väldigt lungt efter påsklovet vilket inte är så bra (dock är det väldigt skönt). Måste komma in i rutinerna nu så jag är redo för alla nationella provn som kommer vecka efter vecka. 
 
Senare i kväll ska jag iväg och rida och sedan hoppa passet efter, vilket kommer bli super kul. Dock är jag lite krasslig och får hoppas att jag inte mår sämre efter det. Igår kunde jag inte ens hoppa Totte då jag låg och osv hela dagen pga feber... :( Hatar att vara sjuk! Men nu är jag på bättrings vägen och är snart igång som mitt vanliga jag!
 
 

Härliga tider!

Hola chickas! Nu är jag tillbaka en tid till. det värsta i skolan är över (enligt mig) och det är snart somarlov. Gud vad jag längtar. De flesta nationella är över och sen är det som vanligt igen. Super skönt! 
 
Imorgon är det studiedag. Då ska jag sova ut så långt som det går. Är lite krasslig också, vilket inte är särskillt vanligt för mig, så måste bli frisk. Senare på dagen ska jag hoppa lilla Tottsen. Kommer bli... kul, antar jag. Är lite deppig då det inte känns så bra längre med Totte vilket är synd. Vill verkligen komma längre i min utveckling och just nu står det lite stilla. 
 
I helgen ska jag och mina kära föräldrar kanske åka ut till ett stall och titta på det. Kommer bli super kul. Det är där Decibelle och Ebba står. Så vi får se vad dem tycker om det.
 
Nu ska jag dricka färdigt mitt tèe och sedan plugga lite. Jätte kul!
 
 
 
 

Hej!

Hej! Sorry för dålig uppdatering, men nu när alla nationella provn tar över mitt liv är det lite svårt att hinna med allt, och då går som vanligt bloggen tyvärr inte i första hand. Men nu är det lov en vecka och även fast jag tagit med mig hela skåpet hem så ska jag försöka hinna med att blogga lite också. 
 
Nu när man sitter framför datorn och ser hur vädret är, samtidigt som man är ledsen över att de nya avsnitten på "The Vampire Diaries" inte har kommit ut än, kan jag inte hjälpa att tänka på sommarlovet (som alla andra dagar i veckan...) Det kommer bli så skönt att ha nian över, och även om jag kommer sakna min klass något enormt kommer det bli skönt att få ett ombyte efter 4 år. 
 
Nej, nu ska jag snart fixa iordning mig för stallet.
Ha en bra eftermiddag :)
 

RSS 2.0