Hej hej! :)

Orkat inte skriva vad jag gjort och hur det gick med Totte idag så ni får läsa på bilden jag lägger upp om ni är intresserade ;)


Bi-geting

Hej söndag! Det är typ första söndagen jag inte har ångest för skolan nästa dag, och vet ni varför?! Vi har prao!!! Ingen skola och nästan inget plugg och eftersom jag jobbar i stallet så är det nästan som att ha lov. 
 
Idag har jag städat mitt rum och letat reda på en bi-geting dräkt som jag hade när jag var liten. Första majhoppningen är ju snart och måste hitta min kostym. Det kommer bli sååå kul! Har ännu inte hittat den så jag har letat lite på nättet också efter något bra men det ändå man hittar är sånadär "sexy bi maskerddräkt". Jag vill hellre vara ett sött littet bi-geting istället för en sexy ;)
 
Önska mig lycka till nu för att hitta den ;)
 
'
 
Lite lite bild :)
 Puss och Kram!

Dålig uppdatering över veckan!

Hej hej! Verkligen förlåt för att jag inte har uppdaterat något den senaste veckan men har haft fult upp + blogg.se appen fungerar väldigt sällan. Vi har ju prao nu och har inte haft ork/tid att läga in något inlägg.
 
Jag har i alla fall praoat på ridskolan den här veckan och ska göra det igen nästa. Det är super kul och jag får lära mig mycket om det jag älskar. Vi har även fått rida mycket vilket är super kul!
 
Idag var jag först på loppis och åkte sen direkt till Totte. Zixten hade ätit upp min lunch så fick stanna vid ICA och köppa lite bröd och sånt, bus pojke.
Totte var super duktig och lyssnade bra, för eran information.
 
Nu måste jag gå och lägga mig. Imorgon är det plugg och städ dag för min del, men hoppas ni får en roligare söndag :)
 
 

Loppis!

Allihopa, kom till mariatorget i stan och hjälp oss samla in pengar till våran klassresa! Jag säljer mina gamla graningekängor för 400 kr


Bildbomb från igår!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tack Stella för alla bilder :) 
 
 

10 saker ni inte vet om mig

1. Kan inget om mode alls (vet inte ens vad jag själv tycker om)
 
2. Har ingen speciell favorit låt/band (byter smak på sånt hela tiden)
 
3. Är aldrig rädd för att vara mig själv, vilket många i min ålder är
 
4. Är riktigt blyg i början när jag inte riktigt känner någon men när jag väll har börjat bli kompis med någon kan jag bli riktigt utåtriktad.
 
5. Jag har dyslexi vilket jag verkligen inte skäms över
 
6. Jag har väldigt lätt att fästa mig vid djur/människor, vilket inte är så bra om dem tillslut sårar mig eller lämnar mig på något sätt
 
7. När jag bli stor ska jag köpa ett svart sto
 
8. Mitt favorit numer är 11
 
9. Vill bli skådespelare
 
10. Mina favorit serier är "The Vampire Diaries", "NCIS", "The Mentalist" och "Bones"
 
 
<3 PIFF <3
 
 
 

Bilder från i fredags!

Beauty:
 
 
Alla bilder tagna av Stella!
 
 

Inget att skriva om

Har inget att skriva om. Alltså inget alls. Jag kan ju skriva om vad jag har gjort och vad jag gör med jag tror att dem flesta är väldigt trötta på att läsa om det, och jag vet att jag är trött på att skriva om det. Men jag har ju en blogg och måste ju uppdatera den, jag har ju den för att skriva om saker och ting. 
Det skulle verkligen hjälpa om ni kunde komentera om vad ni vill läsa om och ge mig lite tips och inspiration.
 
Saknar Grällsta såå mycket! 

Hoppning på hoppning!

Sitter nu hemma med familjen och tittar på film.
Är så himla trött efter de två hoppträningarna jag haft idag. Båda har gått så sjukt bra och är så himla nöjd över allt :)

Första lektionen hade jag Beauty! Världens finaste dressyrponny, en sjukt, ska inte säga dålig men kommer inte på några annat ord, hopponny. Hon hoppar inte mer än 40 (trodde jag) men idag var hon så himla duktig!
Vi hoppade en kombination på en av långsidan. En tre studs och sen en oxer några meter bakom.
Först så hoppade vi bara oxern som var ett räcke och sen la vi upp det sista krysset i studsen och sen ett räcke. Det gick super! Hoppade den några gånger och la sedan upp hela kombinationen. Vi vägrade en gång då första gången vi skulle hoppa hela kombinationen men sen när jag visat henne det så hoppade hon.
När hon väl var inne i kombinationen verkade det som att hon tyckte det var super kul, vilket gjorde allt så mycket roligare för mig också :)

I hoppgruppen hade jag Floh. Även han var super fin. Lite pigg var han vilket var sååå kul! Den ända gången han tvekade lite var på ett plank som han nästan alltid har haft problem med. Annars gick allt super. Det var rätt många hinder i en super rolig bana som vi hoppade i slutet. Önskade verkligen att det var någon som var och tog bilder idag, men Stella tog bilder på första lektionen så kanske får dem sen (kanske)

Imorgon ska jag till Totte tillsammans med Stella. Mys säger jag bara!

Ha en bra fredags kväll :)


Det här kallar jag vår!


Två veckor PRAO!

Nu har jag haft min sista lektion på två veckor! Imorgon har vi studie dag och sen två veckor PRAO. Två hela veckor och bara chilla i stallet. Awesome!


Woop Woop!

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig. Har lite panik med PRAO lappen som jag var 100% säker på vart den låg, men när jag kom hem så var den inte där :( Gick runt och letade i typ en halv timme men den kom aldrig fram.

Aja, hade Floh idag. Han var fin men lite finurlig. Han drog sig väldigt mycket till vänster då vi gick på fyrkantiga volter och han är också väldigt lat. Han har gått med på alldeles för många nybörjarlektioner och eftersom han var/är rätt busig så håller dem ihop honom för mycket och då han går långsamt så är det "bra" för dem, men inte för mig.

Vi gick på volter, stora som små och övade på skänkelvikning vilket gick förvånansvärt bra :)

God natt :*


Regn!

Gud vad det regnar nu i stockholm! Helt sjukt. Jag älskar verkligen regn. Är typ den ändå i hela världen som gör det. Det känns verkigen som att det håller på att bli sommar då ;) Nu ska jag i alla fall plugga lite och sen gå ut med Zixten.
Vilken härlig dag!
 
Haha han är så ful när han är blöt! :D

Gulle


Skola!

Det är såna här dagar man verkligen inte vill till skolan. Man har sovit alldeles för lite, man är super trött, har ont i huvudet och vädret gör en nere också. Sen är det ju också måndag, första skoldagen på en lång skolvecka. Så segt.

Ska i alla fall till Totte idag, vilket gör en lite mer sugen. Kommer typ inte bli färdig där förrän 8 för att ja är så seg. Haha ;)

Ha en bra dag! :*


Sista helg dagen

Sändagar är alltid lika deprimerande, håller ni inte med? Sista dagen på den här helgen och sen är det hela dagar tills nästa helg börjar. 
Idag ska jag bara ta det lugnt och sova eller sitta framför TV:n/datorn. Är helt slut i hela kroppen efter igår. Jag och Veronica gick vilse i skogen när vi red ut med Totte. Hade ingen aning om vart jag gick men efter ett tag hittade vi hem igen :)
 
Ska även plugga matte! Matte is my life!!! (ironi) Hoppas ni får en underbar dag!! :P
 
(foto taget av Stella <3)

Starwars time!


Trött...

Ja rubriken säger ju allt. Trött är jag efter ett grymt hårt pass på Beauty. Det blev ingen hoppning idag utan vanligt dressyr pass, men Gud vad jag fick jobba!

Vi körde öppna/sluta nästan hela lektionen, i galopp, trav och i skritt. Allt gick as bra förutom i galoppen då jag förlorade lite kontakt men henne och hade inte riktigt kontroll. Hon var väldigt matt och vi galopperade hur länge sen. Beauty blev helt blöt av svett och hon drack flera liter vatten direkt när vi kom in.

Nu är det hemma kväll. Skönt att bara sitta framför TV:n och chilla.
Ha en bra kväll ni också!


Tagga hoppning (tror jag)

Nu sitter jag hemma och taggar ridning för mig själv. Tror det är hoppning idag, är den fjädre gången så det borde det vara. På ridskolan rider man tre gånger dressyr och sen efter det en hoppning och sedan får man en ny häst. Jag kommer nu ha Beauty troligen resten av terminen.

Vi säger i alla fall att det är hoppning idag. Beauty är enligt ridskolans ägare europas korkaste hopponny, vilket inte riktigt stämmer eftersom hon inte ens är en hopponny. Hon gillar verkligen inte att hoppa, men i dressyren är hon verkligen super! :)

Var tvungen att lägga ner <3

 
Det här är nog det högsta hon kan hoppa <3 Lilla gumman 

 


Smurf dag!

Hej! Idag så måste jag vara glad hela dagen, eller iaf tills jag tagit bort sminket. Är ju en smurf idag och dem är ju alltid glada så har inte så mycket val.

Hoppas vi vinner!


Glömde bloggen

Hej, hej! Glömde bloggen igår, förlåt för det :). Hade det väldigt stressigt efter skolan då jag och Stella var tvungna att göra matte läxan och hå ut med hunden, som tog lite längre tid än uträknat innan ridningen.

Nu håller jag på att göra mig i ordning till skolan. Redan torsdag liksom. Veckan har bada svichat förbi! Härligt!

Mer uppdatering under dagen :)


Ny

Idag är det första gången utan ridning för mig på en hel vecka :) Nu tänker alla som läser det här och har en egen häst som bara " men OMG!" men för mig är det väldigt ovanligt.

Är just nu med Ebba och Stella hemos Ebba. Har varit ute med Enco och köpt glass. Smakade den nya "first kiss". Nu sitter vi alla tre och pluggar. Mys!


Awesome pony!

Å älskar honom så mycket! Ångrar verkligen inte att jag blev medryttare på honom. ALDRIG ÅNGRAT!

Ha haft det bästa passet ever idag! Han kämpade på som bara den och visade mig att han tyckte det var roligt.
Han var på, gick i form större delen av passet och var så duktig!

Nu står min lilla prins till äter sitt eftermiddags hö, som han verkligen förtjänar!


Sista lektionen

Nu har jag dagens sista lektion. Måste skynda mig till stallet efter och rida lilla Totte. Ger er bara ett litet snabbt inlägg eftersom jag inte kommer ha så mycket tid resten av dagen. Ha en bra dag :)


Hopptävling (skulle publicerats igår)

Haha, det gick inte så jätte bra idag. Blev utesluten på det tredje hindret som var något som ett titthinder. Floh som jag hade är rätt tittig och hans tävlings nerver är inte riktigt på topp just nu men är nöjd ändå. Hoppade färdigt rundan även fast jag var utesluten, men det var ju bara en klubbtävling så det spelar inte direkt någon roll. Bara gå vidare så går det säkert bättre nästa gång :)

Nu ska jag njuta av den sista kvällen på lovet! I morgon börjar skolan :( men man får bara kämpa vidare ;)

Snart är det ju sommar lov :P

Bilder från i fredags träningen


Tagga tävling!


43:dje avramlingen

Hola! Hade skrivit värsta långa inlägget om min dag med Totte, ute ritten och massor annat, men sen när jag skulle publicera det så slutade blogg.se appen att fungera... så himla typiskt!
 
Aja, Kör lite värme terapi eller vad det mu heter på min onda nacke och tagit en kopp tée till min hals. Måste ju vara i toppform tills i morgon. Hihi! Men nu ska jag gå ut med Zixten, byta hans bandage och sen gå och lägga mig.
 
God natt :)
 
Bild när jag ramlade av. Haha, Floh ger mig verkligen en bitchblick asso :D
 
 

Ont i nacken!

Nu är jag hos Tottis och ska risa/skritta ut tillsammans med en tjej från stallet :) Ska bli skoj... Och lite stelt. Haha :)
Ska hämta honom snart från hagen.

Har så otroligt ont i min nacke efter avramlingen igår. Känns nästan som att nacken inte kan hålla upp mitt huvud så bra och har några punkter som gör ont så fort jag vrider på huvudet. Känns nästan som nackspärr. Är lite snurrig också. Haha :P
Sen har jag värsta stora blåmärket vid min höft :O Har nog aldrig sätt ett så stort blåmärke förut.

Men nu måste jag gå!

Puss och Kram!

Några bilder från i onsdags


Stressig dag

Hej hej! Gud vad det har varit stressigt idag.
Vaknade senare än vad vi skulle så var tvungna att skynda oss till tunnelbanan så att vi skulle kunna ta det lugnt hos Ebbas medis. Sen efter fick jag verkligen panik för vi var så långsamma där ute. Vi/Ebba var ute och red till 20 över på en äng som tar en kvart att gå till. Vi behövde gå halv för att hinna med bussen som jag behövde ta för att hinna med ridningen. Så jag sprang till stallet, borstade lite och lämnade sedan kvar medan jag sprang till busstationen 20 i.
Samtidigt pratade jag med mamma och åt ( nära på att bli påkörd också )men missade bussen med en minut.

Sen fick jag tillslut mamma att komma och hämta mig och kom ändast 5 minuter sent.

På dressyren gick det super bra. Bara måste fixa i ordning på mina skänkar. Hade Beauty och hennes sadel förstör lite för skänkarna så nästa gång jag rider dressyr på henne ska jag rida i ponnydressyrsadeln :)

På hoppningen gick det också bra, men snabbt. Hade Floh och han var sitt gammal jag. Vilket betyder pigg på och lite bockig sisådär. Ramlade av en gång då han bockade. Har ont i huvudet och rumpan (haha) men annars mår jag super. Han var så söt för att han ville till sin budy Sunny som stod på andra sidan ridhuset så han bara bockade av mig och sprang dit. Haha :)

Aja, nu ska jag gå och lägga mig! Är så sjukt trött. Sen så ska alla åka och hämta min store bror som varit borta i 5 veckor. Har lite dåligt samvete eftersom jag inte följer med, men han förstår nog.

God natt :)


Skulle publicerats igår

Nu har jag ridit färdigt veckans fjärde pass. Hade lilla Beauty och det gick super. Kanske inte riktigt lika bra som det brukar på henne men ändå bra. Tror hon var lite trött, det kändes som det i alla fall och hon hade gått lektionen innan och inte fått sitt eftermiddags mål. Stackarn!

Vi övade på skänkelvikningar och öppnor och slutor som gick super :)

Nu måste jag skynda mig för ska hem till Ebba och ha Disney maraton med henne och Stella <3

Ha det bra!

https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515db29be087c35c804b43d4.jpg" class="image">


Ridningen igår

Hej! Förlåt att jag inte bloggade något igår om ridningen men ni skulle bara veta hur trött jag var.
Hade/har även ont i halsen, gommen kliar och mitt öra kommer när som helst sprängas. Kanske börjar få öron inflammation?!

Red lilla Sunny igår. Har fått rida honom två dagar i rad nu och är så lycklig! Det gick inte riiiktigt lika bra igår som förra gången men är super nöjd med honom. Han var lite jobbig i galoppen då han tog upp huvudet och det var helt omöjligt att få ner det igen när man galopperade, så jag var tvungen att bryta av till trav och när vi då red utan stigbyglar tappade jag lite balansen eftersom han är rätt skumpig. Vi red även på volterna och och gjorde skänkelvikning och öppna på långsidorna.

Hoppas ni kommer ha en bra dag? :)

https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515d3e539606ee72bd5069d2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515d3e61ddf2b37c75fff330.jpg" class="image">


Jaha...

Idag har jag INGEN aning om vad jag ska göra. I alla fall inte förens hal 7 då jag ska rida :) 
Kan inte ut och springa eftersom jag har super ont i halsen och känner mig inte helt frisk. Kan inte köra agility med Zixten eftersom han har skadat sig på tassen, så jag antar att jag bara får sitta hemma vid datorn hela dagen. Tagga tagga!!!
 
Vad ska ni göra idag? :)
 

Min lilla prins <3 <3 <3

Gud vad kul det var idag på ridningen. Hade Sunny, ni skulle bara veta hur glad jag blev. Började nästan gråta... Haha nä inte riktigt men kunde inte sluta le på hela tiden och har fortfarande kvar léendet på mina läpper. Det var minst 2 månader sedan jag red honom och har saknat honom såå!
 
Det gick super super bra idag! Sunny gick i form hela passet och jag är nöjd med min sits. Det ända som var lite svårt var att håll i hopp honom i galoppen och få honom korta upp sig lite samtidigt som han var kvar i sin form. Vi övade på en övning i trav och galopp i nästan hela passet. Super kul! Man gick på en volt vid A och C. När man kom till medellinjen kortade man traven/galoppen, gick på en 10 meters volt och sedan kortade dem igen när man var tillbaka på medellinjen. Sedan övade vi också lite på att öka traven på hörnlinjerna. Det gick även bra. 
Är sååå nöjd över min lilla prins och önskar att jag får rida Sunny alla dagar jag rider på ridskolan ;) 
 
En gammal hopp bild på mig och Sunny <3
Har så himla fin min :P
 

Dagen:

• vakna
• äta frukost
• städa enu en till toalett
• tvätta alla speglar
• lunch
• kanske gå ut med Zixten
• åka till stallet tidigt
• rida igen i ponny gruppen <3
( troligen på Blues )
• åka hem
• äta middag
• duscha och sånt
• mys med familjen
• gå och lägga mig sen eftersom jag kan gå upp när jag vill i morgon :D

Älskar lov!!!!


Saknar Sunny pojken <3


Trött med rygg ont

Nu är jag påväg hem från stallet. Snacka om att jag är trött. Mina ben armar och hjärna fungerar inte riktigt som dem ska just nu, haha. Dessutom har jag även ont i min rygg efter dagens ridpass. Stackars stackars mig :)

Totte var super fin i skritten idag. Han gick på tog långa steg och höll huvudet där den ska vara, längre än vad han brukar. Tummen upp för det liksom. I traven var han inte alls lika samarbetsvillig och ville inte riktigt jobba. Han var väldigt hängig i handen och lyssnade inte särskilt bra för skänkeln. Desamma var det med galoppen. Tror han var väldigt trött efter att hans ägare körde honom igår.

Annars har dagen varit super bra. Solen lyste på som vara den och det måste ha varit 50 000 + grader ute. En härlig dag att vara ute i stallet på.

Hörs sen ;)

https://cdn3.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515995e59606ee32fac19a78.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_515995e59606ee32fac19a78.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3894577/7-3/pic_51599637ddf2b37ad935e297.jpg" class="image">


Awesome day!

Älskar verkligen att det är lov! I vanliga fall hade jag suttit på skolbänken och haft svenska i en halvtimme till. Istället sitter jag och väntar på spårvagnen påväg till Totte
Idag ska jag rida på ridbanan. Totte SKA vara framåt och inte springa iväg från arbetet. Det ska gå bra idag helt enkelt och det kommer det. (Peppar, peppar ;))

Sen när jag kommer hem kanske jag ska städa lite. Tjäna in lite pengar så att jag blir stenrik. Haha kommer iof aldrig hända eftersom jag är så otroligt bra på att slösa.

Aja ha en bra dag idag då!

Puss och Kram


RSS 2.0