Inköpslista

Hej alla! Hoppas ni har haft en bra lördag. Själv har jag såklart spenderat den i stallet. Super mysigt.
 
Imorgon tänkte jag föra mig ut till stan för att shoppa lite. Har inte köpt något på två måndader vilket var mitt mål. Ska såklart inte spendera alla mina pengar som jag har sparat men det som kommer att gå bort kommer jag få tillbaka på lön efter jag jobbade på mammas jobb. 
 
Först  på min lista finns ett par stövlar. Varmfodrade med klack 4 cm. Sjukt snygga enligt mig, men vet inte om dem är tillräckligt höga, eller varma. Dem ska ju ändå vara mina vinterstövlar. 
Måste också bestämma om jag ska ha dem i brunt eller svart. Själv tycker jag bäst om dem bruna, men dem är  svårare att matcha, speciellt med ett par svarta jeans eller liknande. Skulle dock vara sjukt snygga  tillsammans med en vit klänning. 
Kommer nog inte köpa dem i morgon men vill titta på dem om jag hinner. Kostar 499 kr på "Skopunkten".
 
 
Näst på listan är "Isadora Shadow Liner". Har redan en slags eyeliner men den är så vattnig och vill ha någon lite mer fastare och inte lika tydlig. Jag tycker om Isadoras prylar. Har också för mig att dem inte djur testar vilket var anledningen till attt jag började använda dem i första hand, och är super nöjd över det.
 
Ännu en sak jag måste förskaffa mig är ett par tiger öron. Ska ha en redovisning på svenskan om hur man tämjer en tiger och min kompis ska få ilustrera med mig. Därav behöver jag minst ett par öron. Tittade runt lite och beslutade mig om att köra på "Buttericks" öron + svans och fluga. 
 
 
Sen måste jag ju bara gå in på "Viktorias Secret" och köpa lite underkläder. Är i stort behov av det!
 

Nyköpta bilder

Nu har det reda gått en hel vecka efter höst lovet. Bara 6 veckor kvar då tills det är jullov. Kan knappt bärja mig. Min syster är överallt nu med pynt och allt möjligt och det kommer att bli så mysigt när snön kommer och faktiskt lägger sig. Det snöade ju här om dagen men det hade försvunnit redan dagen efter, så det sög ju...
 
Idag har jag tagit tillfälle att köpa några bilder från tävlingen. Köpte tre stycken som jag tyckte om. Det var så kul för att på två bilder sitter jag och skrattar. Jag hade vägrat innan på det hindret och när alla på läktaren började smacka när jag kom igen kunde jag inte hålla mig. 
 
Vad tycker ni om dem?
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0