Söndag

Hej! Sitter just nu framför TV:n med datorn i famnen och försöker plugga. Inte världens mest effektiva taktik måste jag erkänna. Men efter man har pluggat varje sekund man har haft ledigt de senaste tre veckorna börjar det bli väldigt uttråkande. Men det måste göras. Snart är ddetöver, och då kan jag lägga all min tid på hästar igen. Can't wait!
 
Så idag ska jag inte till stallet. Ska bara plugga och städa. Låter det inte roligt? En perfekt söndag...
 
 

En ny hjälm

Hej. För någon månad sedan ramlade jag av och min kära hjälm fick sin sista ridtur. Därför letar jag nu efter en ny hjälm. Jag har kollat runt som fan och just nu lutar det mycket åt HV-polo hjälmen. Tycker den är så sjukt snygg, och det är inte så många som har den vad jag vet om i alla fall. Dock vet jag inte hur den ser ut i verkligheten eller hurr den ser ut på mig, så åker närsom helst iväg för att testa den.
 
Annars har jag varit inne på Antares, Samshield, GPA och OneK. Men då jag tycker att Antares ser lite för rund ut, GPA är för dyra, OneK är i sammet insperation (vilket blir jävligt jobbig när det regnar) och att min kompis harr en Samshield så var de inte ett allternativ. Så de senaste dagarna har jag försökt att hitta den hjälmen jag vill ha och tillslut föll jag för HV-polo hjälmen, i brunt såklart ;D
 
Antares
Samshield
GPA
 
OneK
 
HV-polo
 
 
 
 
 
 

Snart pallar jag inte mer

Hej. Jag vet, jag vet. Måste ha varit mer än en månad sen jag gjorde mitt senaste och som jag har skrivit innan ska jag inte trötta ut er med ursäkter. Har bara vairt trött, stressad och inte på humör. Precis som vanligt. 
 
Just nu är jag bara sjukt taggad på sommarlov. En semester resa till Grekland och sen iväg till Frankrike med bara mina närmsta vänner. Kan det bli bättre? Tror inte det va? Sen hoppas jag att det blir en jävla massa ridning också såklart. Kommer inte jobba något i sommar heller, vilket ger mig lite dåligt samvete. Men eftersom vi har sålt vårt landställe så har jag ingenstans att jobba. Skit jobbigt är det, men ändå lite  skönt att bara ta det lugnt ett lov. Jag förtjänar det.
 
 

RSS 2.0