Mys faktor på hög nivå...

Gud vad mysigt det var idag att vakna upp med regnet smattrande mot rutorna. Älskar verkligen regn, och det kändes som en bra dag för det här mysvädret. Nu kan jag bara sitta hemma och plugga utan att få dåligt samvete för att jag inte får ut. Kanske till och med kan fixa bilen med hjälp av det här. Vilken tajming.
 
Senare i kväll så ska jag kanske rida. Det beror lite på om jag ska iväg på jobbintevju eller inte. Men förhoppningsvis rider jag ikväll och åker på intervjun på söndag eller liknande. 
 
Det känns som att det kommer att bli en riktitg bra dag idag, och är konstigt nog taggad på att bara sitta inne och plugga, men det är ju sista provet och det är kemi, så då är det gasnka självklart...
 
Ha en toppendag idag!
 
 

Lång helg!

Hej. Då är man ju ledig i 4 hela dagar. Man kan ju inte direkt klaga... Dock ska jag spendera den största tiden med plugg. Har nu bara ett prov kvar och jag ska hålla ut det sista. Sen är det det två månader ledigt och en helt ny start efteråt. Har som sagt lite blandade känsler om det, men det kommer säkert att gå bra.
 
Idag ska jag bara ta det lungt, inget plugg och bara smälta dagens ridpass. Det gick sådär och jag måste fundera ut vad jag ska göra bättre nästa gång. Beauty var väldigt lång idag under och efter galoppen. Det var riktigt frustrerande då galoppen är hennes starkaste sida. Traven satt iof som en smäck innan galoppen och galoppen på långsträckor gick bra men när vi kom in på volten så gick det bara inte. Hon blev sur och började bocka också, vilket är väldigt olikt Beauty i dressyren. Men hon var lite trött, och det kan inte gå jättre bra varje lektion. 
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av någon rolig serie och bara ta det lungt.
 
 
 
 
 
 

Trött på hög nivå

Hej! Blir så jävla sur på den här appen som tar bort varenda inlägg jag skriver. Visst har den blivit bättre än den förra som var helt meningslös, men det finns fortfarande förbättringar som kan göras. 

Aja, idag har jag haft sovmorgon. Vaknade dock en timme innan mitt alarm gick, så det var lite synd. Just nu är jag så himla trött och orkar verkligen inte göra något alls. Men det är bara att åka iväg till stallet nu och få annat att tänka på. 

Idag ska jag nog sätta fram lite små hinder som Totte och jag ska försöka ta mig över. Får hoppas på att han är sitt pigga jag nu när Gud kände för att ge oss kalla vindar och vatten fyllda moln. Nu får man bara hålla tummarna på att undvika regn. 



 

Segling

Så, nu är vi i land och håller på att fixa middag i båten. Kommer bli så gott. Dagens segling har varit så mysig och det var inte i närheten så läskigt med lutningen som jag kom ihåg det. Sen kanske det inte blåste så mycket som det brukar, men den var ändå roligt. 
Så nu är jag taggad tills imorgon.

Kommer troligen inte kunna blogga så mycket mer då mitt batteri håller på att ta slut och det går inte att ladda så mycket på båten...








Helg!

Å herre gud. Den absolut sista fredagen i äppelviksskolan... Vad ska jag göra. Slutade dagen med en obeskrivligt mysig song lektion där vi satt ute under träden och sjöng, hela klassen tillsammans. Kommer sakna dem enormt, även fast vi kanske inte varit så jätte tajta hela tiden. Allt kommer bli helt nytt för mig, och jag vet inte hur jag kommer fixa mig ur detta. Men det kommer gå bra, och med mina kompisar, min familj ochj mitt starka intresse för djur kommer det att gå bra.
 
Idag ska jag packa för segeltävlingen och sedan plugga lite. Det kommer bli super kul imorgon, men som jag säkert skrev förut är jag super rädd då det lutar, men ska försöka hålla mig ombord. Får se om jag lyckas... Mitt mål är i alla fall att komma iland utan att ha bett dem att fixa med seglena så att det inte lutar lika mycket. I vanliga fall älskar jag att segla men det känns alltid som att vi ska kapsejsa (vilket inte våran kära "Storm Stina" kan göra) och jag har inte haft så bra erfarenheter av det, så det är min ursäkt...
 
Aja, nu ska jag ta en liten dusch och sen fixa allt annat. 
Ha en bra helg!
 
 

Sommar!

Hejsan! Vilken härlig dag man har haft det idag då. Kom hem från skolan och bestämmde mig för att följa med Elsa och Zixten på en loten promenad. Det var super mysigt. Vi gick och köpte varsin glass, vilket jag verkligen fötjänade efter springningen idag, och gick sedan ner till vattnet för att låta Zixten bada. Chockad som jag blev gick min käre hund ner i vattnet direkt efter vi kastat i bollen, vilket inte brukar hända. Ibland tar det säkert 10 minuter för honom att ta första doppet. 
 
Det var även så otroligt varmt hela tiden. Nu börjar det verkligen bli sommar. Det är typ bara 7 riktiga skoldagar kvar innan sommarlovet och jag vet inte om jag ska vara glad eller inte. Det kommer bli obeskrivligt skönt att få en paus i allt plugg, men ändå sorgligt att lämna klassen som man har träffat nästan varje dag under 4 år. Samtidigt ska det bli skönt att få en helt ny start, kunna byta still och beteende utan att någon lägger märke på det. Ska enda från början vara framåt och inte blyg som jag brukar och ska se till att jag får nya kompisar. Det kommer att bli super roligt och spännande. 
 
Nu ska jag forsätta med mitt plugande och sedan tagga till en enmormt välförtjänt fredag. Dock blir det ingen ridning överhuvudtaget för mig den här helgen då jag och min familj ska iväg på en segeltävlning, vilket även det kommer att bli kul, förutom att det kommer luta mycket och det tycker jag definitivt inte om....
 
(Älskar dem här bilderna på Zixten. Han ser verkligen ful ut)
 
 
 
 

Goddagens

Gud vilken härlig dag. Solen skiner och det är stekhett ute. Skoldagen har gått fort, vilket inte brukar hända på tisdagar. Nu ska jag bara äta mellanmål, gå ut med Zixten och sedan åka till stallet. På kvällen ska jag förhoppningsvis spendera min tid med mina kompisar, då vi är lediga imorgon. Så himla härligt!
 
Idag ska jag rida lite på ängen med Totte. Det kommer verkligen att vara kul, så länge han är på sitt bra humör, vilket inte alltid händer. Men idag ska han jobba, och jag med då såklart...TAGGA!!!
 
 
 
 
 
 

Disney

Hej! Eftermiddagen har bara swichat förbi och snart är det tisdag igen. Idag har jag absolut inte gjirt något. Satte bara på några disneyfilmer bland annat "Pocahontas" och "Frozen". Några riktigt bra filmer. Försöker hitta lite inspiration till våran tårttävling i skolan då temat äntligen är disney. Så det kommer verkligen vara så kul. Dock lyckas vi alltid total faila på våra tårtor men i år, då det är sista gången och ett jävligt bra tema, då ska vi satsa!
 
Nu ska jag så mig ner och titta lite på "vanlig" TV och sedan kanske plugga lite till. Det har inte varit så jätte stor del av min dag och man får ju såklart lite dåligt samvete, men nu tycker jag att jag förtjänar liiiite ledighet på eftermiddagarna!
 
 

Underbara helg

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en super bra välförtjänst helg, precis som jag. Helgen har inte varit, som jag brukar tycka att den är, onödig. Har gjort saker jag tycker om båda dagarna och det har flytigt på bra. 

Idag vaknade jag halv två. Sov nästan i 12 timmar, vilket bara har hänt en gång förut. Ändå hann jag med att städa hela huset, var ute med Zixten och lekt i ungefär en timme och tränat. 

Nu ska jag bara ta ut diskmasikinen och sedan gå upp och ha en liten spa tid. Kommer bli så skönt. Efter det ska jag plugga igen. 

Ha en fortsatt trevlig helg!




En av mina favorit blommor (lejon hjärta)





God morgon!

God morgon! Hoppas att ni har sovit ut dena varma lördagsmorgon. Det har ni förtjänat efter en lång veckas arbete. 

Jag var själv tvungen att gå upp tidigare än velat för att gå ut med Zixten, men väl ute är ju det det mysigaste man kan göra. Ett bra sätt att vakna upp på helt enkelt. Nu ska jag bara väcka mina kära kompisar så att vi kan äta frukost. 

Senare på dagen ska jag ut till Totte. Ska försöka tvinga Julia att följa med mig till vattnet så att vi kan doppa dem två fjordingarna lite. Känner att det är allt för varmt för att göra något annat. 

Det känns som att det här kommer att bli en toppen dag!






Hejsan

Gud vad skänt, det är helg. Nu är det två dagar nästan helt lediga och jag kommer verkligen ta till mig alla den tid som jag får.
 
Nu ska jag börja helgen med säsongens sista "The vampire Diaries" avsnitt. Det är jävligt spännande just nu, och jag orkar inte vänta flera veckor till nästan. Sen ska jag ta en liten promenad med Zixten och sedan åka till stallet. En perfekt fredag helt enkelt.
 
Hoppas ni har en lika bra dag som jag!
 
 

Fredag!!!

Å herre gud! Det är äntligen fredag. Jag tror jag aldrig har varit så lättad av att äntligen få helg. Känns väldigt bra att känna såhär igen. Trodde att den aldrig skulle komma och nu förtjänar jag att bara vara i stallet utan stress och ta det lungt.
 
Kännde att det blev ett väldigt hastigt inlägg men nu måste jag fortsätta göra mig ordning till skolan.
 
 

Hej!

Hej, hej alla! Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag har haft. Eller igentligen har den inte varit så jätte bra, men då jag inte har pluggat något än har jag ara suttit framför TV:n och såsat. Man får alltid lite ångest efter en sådan dag, men jag tror att man behöver det bland. 
 
Nu ska jag snart sätta mig framför TV:n igen och sätta på ett avsnitt av "Navy CIS" och sedan en påföljning av "Blacklist". Sedan ska jag bara läsa sista biten av SO:n och sedan krypa ner i sängen. Kommer bli så skönt.
 
Imorgon har vi även det sista skriftliga NP:t som jag ska tagga till. Det kommer att bli så skönt när det äntligen är över så att jag kan gå tillbaka till mitt vanliga liv, i alla fall för en stund.
 
Aja! Ha en super bra kväll och lycka till alla nior som gör provet imorgon!!!
 
 

Hej!

Herre vilken seg dag jag har haft det idag. Har typ sovit på lektionerna. Det var tur att jag bara sov "typ" då jag kunde ha missade en riktigt spännande genomgång om lieraturhistoria. Resten av dagen var väll det samma. Inget hände jag var trött och lektionerna otroligt tråkiga. 

Sedan kommer man ut till stallet och det är då jag äntligen vaknar upp. Det var så jävla skönt att bara komma ut. Allt var helt tyst och så var det varmt. Dock blev det en liten ösregn paus, men det gjorde mig inte midre glad och det tog slut ganska snabbt och så blev det sol igen. 

Totte var också på topp idag. Traven sitter som en smäck. Skritten är snart där och galoppen kommer. Han är fortfarande lite lång och låg i galoppen men det är bara att jobba på så kan han få mer muskler på bakbenen och bättre undertramp.

Tänkte också ta upp en sak i det här inlägget men märkte att inlägget blev rätt långt så ni får det i nästa inlägg! 

Ha det bra <3 




Ingen tävling...

Hej. Har varit hemma hela dagen idag. Tävlingen blev inte av pga många olika orsaker, men framför allt för att jag inte vill utsätta Totte för något som jag inte tror att han kommer klara av. Har istället tagit det lungt, fyrat min syster på 18 års dagen och sedan städat och tjänat lite behövande pengar. Faktiskt var det rätt skönt, dessutom då jag har ännu ett Nationellt prov på gång som jag verkligen måste plugga på. 
 
Nu sitter jag vid datorn och lyssnar högt på musik samtidigt som regnet öser ner utanför. Jag älskar verkligen och kan inte förstå dem som hatar det. Okej, det kanske inte är det absolut roligaste vädret att vara i stallet, speciellt inte om man inte har något ridhus, men det är så mysigt ochjag har verkligen inget emot att bli blöt och sedan sätta mig i soffan med varm chocklad i handen och en värmefilt runt mig. Ni som inte gillar regn måste i alla fall erkänna att det låter väldigt mysigt. 
 
Aja, nu måste jag fortsätta plugga plugga plugga...
 
 

God morgon

God morgon alla. Så då är det lördag igen. Det är nästan hemskt att jag inte är så glad som jag brukade vara. nu när det är så mycket plugg är en helg som en skoldag och istället för att tänka att "nu är det fredag" och bli så där superglad så tänker jag "om två dagar är det måndag igen...". Lite synd att skolan har förstört det.
 
Idag ska jag börja med att träna ett NIKE pass och sedan ska jag och pappa åka iväg och hämta transporten. Lykades fixa ett licens i sista stund så då blir tävlingen av imorgon. Är så glad! Är dock lite nervös då jag inte gillar att visa upp när jag hoppar Totte. Kanske låter hemskt men jag vet att det inte ser super snyggt ut när jag hoppar honom vilket är synd, men det viktigaste är att vi kommer igenom felfri. Det är också våran första start i 80cm imrgon så kommer bli super roligt :)
 
Nä, nu ska jag iväg och äta frukost. Ha en bra lördag!
 
 

Fredag...

Hej. Ännu en jobbig dag idag, men ändast för två anledningar. Ena var ju för matte provet... Vet inte hur det gick, och vill inte heller tänka på det. 
Den andra var pga att jag troligen inte kommer kunna tävla i helgen som planerat. Som ovan "tävlings ryttare" har jag såklart glömt att lägga in pengar och har alltså inget licens. Bara liiiite dum... Det är så typiskt mig att glöma sånna saker, vilket är ett stort problem. Känner mig så otroligt dum då flera, bland annat Tottes ägare, har kämpat så med att få mig att kunna tävla, och så sätter en sån här sak stopp för allt, och allt är mitt fel. Blir så sur på mig själv. 
 
Nu ska jag sätta på ett "The Vampire Diaries" avsnitt och sedan ta en liten promenad med Zixten för att senare åka till stallet. Först ett dressyrpass och sedan hoppnig. Förhoppningsvis går det bra, så jag slipper ha ännu en sak som förstör en fredag...
 
 

Slut spurten

Hej alla! Hoppas ni har haft en bättre vecka än jag har haft. Plugg, plugg, plugg har stått på schemat och det verkar tyvärr inte ge några resultat... lite surt när jag verkligen försöker. Känner bara för att ge upp och skita i det hela. jag har ju tekniskt sätt redan kommit in på mitt gymnasium. Dock känns det lite dummt då vi är så nära slutet. Man får helt enkelt hålla tillbaka och bli riktigt förtjänst av sommarlovet när det väl kommer. 
 
Dagen igår var extra jobbig. Började med matte NP som jag inte riktigt kan svara på hur det gick. Efter det fick jag reda på att jag sänkt mig i ett av mina favorit ämnen och sedan slutade dagen med än rätt dålig dressyr lektion. Och det var ändå något som jag verkligen sett fram imot att lysa upp min dag på, men icke. 
 
Nu ska jag i alla fall plugga till Matte NP del 2. Så taggad....
 
 
 
 

RSS 2.0