Gårdagens hoppning

Hej! Nu ska jag berätta lite om hoppningen igår. Hade ju Power igen och det gick inte riktigt lika bra som förra gången. Vi hoppade många titthinder och han var jätte tveksam på många av dem, men mest på ett rosa oxer med svarta prickar och sockerbitar. Snäll som han är hoppade han dem såklart ändå men det blev väldigt konstiga språng. Jag är inte så nöjd men det kan ju inte gå jätte bra varje gång.
 
Idag så är det först skötarkurs, sen klinik och sen ett dressyr pass med Curry. Jag längtar så mycket till fredag då jag ska få rida min älskling Sunny <3
 
Hörs senare!
 
Lite bilder från första Maj hoppningen förra året. Jag var utklädd till en vampyr!

Orkan i NY!

Hej!
Är jätte orolig eftersom det är en orkan i New York och Stella är där just nu :O Dem måste vara inne på sitt hotell i två dygn och det är så himla synd om henne eftersom det är hennes första gång utanför europa. Det kommer förstöra hela semetern. Och jag blir inte lugnare av att alla säger att det är en jätte stor orkan och att det är så höga vågor att de kommer upp på land även fast de byggt vallar.
Saknar henne så sjukt mycket
 
Idag är det ju hoppkurs igen. Sååå taggad. Ska ju ha Power och han är verkligen jätte rolig att hoppa. Sen efter ska jag hem, gå ut med Zixten och sen tillbaka till stallet och ha skötar kurs. Vilken härlig dag :P Det kommer inte vara riktigt lika stressigt i dag så det kommer nog komma upp flera inlägg! 
 
Min älskling! :*
 
Hejdå!

Stressig dag!

Hej! Just nu sitter jag och Ebba i busen påväg till stallet från Ramie. Snacka om att ha haft en stressig dag. Först så fick vi bråttom till stallet men vi kom i tid ändå. Då hade vi hoppkursen!

Hoppkursen:
På hoppningen hade jag Power. En söt D-ponny valack med mycket egen motor men ändå väldigt trygg i hoppningen. Det kändes jätte bra och är jätte nöjd. Om jag får chansen så ska jag nog ta honom i första hand på tävlingen.

Sen blev vi jätte stressade för att hoppningen tog alldeles för lång tid, så vi fick det jätte stressigt till Ramie som då Ebba skulle rida. Sen efter nu så missade vi busen med en minut och kommer sent till våran skötarkurs :O

Men nu är vi på väg och kommer komma typ en kvart sent. Men hon som håller i kursen är så snäll så hon kommer nog inte då sur


Hemma hos Ebba!

Hejsan! Nu är jag hemma hos Ebba och ska sova över här i natt i gen! As kul!!!
I morgon är det hoppkurs, sen mot Ramie och sen tillbaka till stallet och gå på skötarkursen. En toppen dag helt enkelt.

Nu håller vi på och tittar en av beckfilmerna. Så god natt! :*

En riktigt het bild asso!


Mishka, Laika, Moki

Den här är så rolig! Skrattar i gäll mig varje gång! Älskar Mishka, Laika och Moki <3 :D
 
 

Höstlov!

¡Hola!
Sitter nu på spårvagnen på väg hem från Ebbii!
Har sovit över där tillsammans med Stella, veronica och astrid. Vi såg på parenoidactivity 3 (stavning). Stör läskig! Den läskigaste av alla alla tre! Man fick ju liksom inte "villa" någonting.

Nu är det i alla fall höstlov! :D :D :D så här ser mitt lov ut:

Lördag: sova, vara med Zixten
Söndag: åka till stallet
Måndag: hopp kurs, skötar kurs
Tisdag: hopp kurs, skötar kurs
Onsdag: kanske hopp kurs, klinik i stallet, ridning
Torsdag: vila
Fredag: ridning                                                                                                                                     Lördag: TÄVLING!


Så här ser alltså mitt lov ut! As härligt.

Vad ska ni göra på ert lov? :*

Bilder från ridingen i onsdags:

Vet inte riktigt vad jag gör med min överkropp men men :P

 


Amen seriöst!

Det är ju faktiskt oktober! Bara lite för tidigt.


Gårdagens tidning med Curry!

Hejsan!
Nu sitter jag på läktaren och ska titta på när Ebba ska rida Curry. Samma lilla ponny jag hade igår.

Igår fokuserade jag mest på att själv slappna av i sadeln och inte bli stressad. Lyckades jätte bra med det och det gav väldigt bra effekt på Curry. Han var avslappnad en större del av ridpasset förutom i vissa tillfällen då andra i min ridgrupp började smacka och försöka få igång sina hästar.
I galoppen så var han väldigt stark och ville gärna springa i från mig men den sista galoppen gick det jätte bra. Han har inte så stora bakbens muskler och tycker det är väldigt jobbigt att galoppera långsamt.

Imorgon är det Sunny jag ska rida och ska nig köra nästan samma teknik på honom :P Då är det också FREDAG, och sista dagen innan höst lovet, vilket kommer vara fult av hästar och hundar!


En dålig bild på Curry!


Bara Stella, bara Ebba!

Idag har jag varit med BÄSTA Stella och BÄSTA Ebba 
När jag först kom (kom efter de andra pga utvecklingssamtal) försökte Ebba och Stella skrämma mig men Ebbas hund Enco lyckades på något sätt öppna dörren så det blev inte så lyckat.
Sen gjorde vi smoothy och hade någon slags "brottning" i vardagsrummet. Både jag och Ebba ville ligga på Stellas mage.
Så konstiga är vi men vi är i allafall inte rädda för att vara oss själva! ;)

Vi gjorde massor av andra roliga saker men kan inte skriva om det just nu. Ska upp och äta födelsedags middag. Mamma fyller år! :D

Har ni haft det bra idag då? :*


Måste vara höstens soligaste dag!

Är nu ute på en liten lunch promenad med Blixt. Han är så jävla stressad och drar hela tiden. Det är as härligt väder. Måste vara höstens soligaste dag!

När jag kommer hem ska jag titta på mina omdömen och sen är det utvecklingssamtal! :(

Önska mig lycka till! ;)


Pinsammaste saken någonsin!

Asso herre Gud! Idag hände världens pinsammaste sak. Stella och jag var på spårvagnen och letade platser. Det var några platser lediga vid en 4 plats. Jag satte mig på en av dem medan Stella satte sig på en annan plats. Sen efter såg jag att det fanns mera lediga platser, så vi gick och satte oss där. När vi sen klev av så berättade Stella för mig vad jag hade gjort. Hade tydligen suttit mig på en kille som tänkte sätta sig där samtidigt. Åherre Gud. Och att jag satt där i typ 10 sekunder utan att märka något!
Såå pinsamt! Killen måste tyckt jag var dum i huvudet!


Måndag!

Sitter nu och väntar på tolvan som Stella och Ebba är på. Vi slutar 1 varje dag den här veckan eftersom vi har utvecklingssamtal. AWSOME även fast jag HATAR utvecklingssamtal.
Nu börjar våran lektion. Hejdå! :*

Bild från lördags!


Promis med prinsen!

Hej! ;) idag har jag spenderat söndagen i mitt rum. Har kämpat med att städa och ta bort gamla kläder som jag inte kan/vill ha kvar. Det är väldigt skönt att få komma ut en liten sväng med Zixten.
Han själv var inte så taggad att gå ut. Han gillar inte direkt att det regnar!

Puss!


En perfekt lördag!

Idag, eller igår då, har varit awsome! Sov ju över hos Ebba med Stella och det var super. Vi vacklade typ 12 och sen åkte vi till Ramie!
Det regnade, asso verkligen regnade HELA tiden men det gjorde liksom allt mycket mysigare då.

Vi började longiera (stavning) henne eftersom hon har vilat i 2 veckor eftersom hon varit halt och Ebba skulle se om hon mådde bra igen. Hon haltade inte och stegen var rena så Ebba bestämde för att skritta ut med henne.

Det blev inte direkt en lugn liten tur som man hoppats, även fast det var super kul (tyckte jag). Hon var ganska lugn tills vi kom till ett ställe där vi skulle ta bilder. Du gjorde hon en kaprioll och Ebba ramlade av. Haha! Sen så gick vi ut på en äng och ta foton där och då började Ramie stegra och bocka flera gg på raken.
Det såg så kul ut att jag höll på att skratta igäll mig. Hon ramlade i alla fall inte av.

Sen var vi kvar i stallet ett tag efter och fixade massor av saker.

En perfekt lördag helt enkelt! ;)

Jag älskar er! <3 bättre kompisar kan man inte få!


Ridning (Onsdag, Fredag)

Onsdags:
Hade en 6 årig valack som heter Curry. Eftersom han är ganska ung blir han lätt stressad och var väldigt tittig. Jag är en såndär som också blir lätt stressad när hästen inte gör som jag vill vilket är ett stort minus i min ridning. Galoppen gick inte alls medans traven och skritten var helt ok. Är rätt nöjd eftersom det var första gången jag red honom i dressyren.
 
Fredag: 
Hade min lilla älskling Sunny idag. Det gick sådär och han var stressad typ hela passet. Tror det har något med att strömmen gick i ridhuset och han som är inte så jätte gammal tyckte det var spännande. Han är ju sån, allt är otroligt konstigt. Jag blev ju såklart stressad också och vi blev inte så bra team!
 
 
Måste gå nu!

Ändrade planer!

Har lite bråttom så det blir ett lite snabbt inlägg innan jag går till stallet. Jag följer inte med och tittar på Luddes spelning utan sover istället över men bästa Stella och bästa Ebba! Men först ska jag rida. Får se om det blir något bloggtillfälle ikväll, men om inte så bloggar jag i morgon ;)
 
Ses!

FREDAG!

Aaa! Det är FEEDAG!!! Älskar fredagar, och jag tror inte heller jag är den ända som gör det. Tycker verkligen att jag förtjänar en mysig helg nu efter den här veckan. Hjälp vad jag pluggade.
Idag står Stallet på schemat. Sköta och rida (troligen Sunny). Men först är det ju skola. Jag ska också blogga om ridningen med Curry i onsdags.
Juste sen kommer Ludde (min storebror) ha en spelning med sitt band idag och jag kanske kommer och tittar ;)


Torsdag avklarad = SO-prov avklarat!

Nu har jag haft torsdagens sista lektion, SO! Har hållit på hela veckan att plugga och nu äntligen ät det över. Kändes rätt bra men det brukar alltid gå dåligt då, så är missnöjd. :P
Vi har världens bästa lärare så hon kom med kakor till oss så man kunde slappna av lite mer.
Idag är det Zixten, piano och sen stallet. Ebba ska hoppa Joker (4 år). Själv tycker jag inte att han ska få hoppa eftersom han knappt kan fatta galopp, men han eller Ebba har inte så mycket val. :(
Berättar om ridningen sen! :*
Mer höst bilder ;)


Snart stallet!

Just nu är jag hemma hos Veronica och taggar Ridning. Nya hästar idag och är så sjukt nervös. Har önskat Sunny, Floh, Lollipop och Joker!
Kommer dö! :P
Mamma får absolut inte komma om jag inte då har Floh. Får inte igentligen rida utan väst!

Hörs sen!

Zixten
Selma
Ebba :D


Några bilder från i söndags!

Nu har Stella varit så snäll och skickat bilderna vi tog i söndags så här kommer några!
 
Stella och Selma!
Haha! :DD
Älskar er! Ni är de bästa som finns! <3 <3 :*
 

Förre efter bild på Zixtens klippning!

Bild 1: förre

Bild 2: efter


Skola!

Va ä grejen med skolan igentligen? Asso jag vet att man ska lära sig saker och det gör jag också men undra hur stor del av vårt liv det tar, om man då slutar räkna när man slutar gymnasiet. Har såå panik!
Jag som också har det jätte svårt att plugga hemma.
Det roligaste är ju att jag går i 8:an och alla har sagt att det är den jobbigaste året. Jag trodde de var lite sådär oseriösa och ville bara retas, men tänk att efter bara någon vecka vaknar jag mitt i natten i panik över att jag inte pluggat tillräckligt inför ett franska prov. Sen tog det några timmar innan jag kunde somna om igen.

Och nu har jag panik igen och kan inte sova. Dumma SO prov! Jag ska ju också upp halv 7 imorgon och måste då sova. Sen får jag panik över att jag inte kan sova och då försöker jag för mycket och då går det verkligen inte.
Är det någon som känner i gen sig?

Det ända stället där jag känner mig lugn är i stallet och dit ska jag inte förren onsdag.

Nu ska jag försöka sova igen!


Tack för födelsedags presenten!

Bästa Ebba och en av dem bästa kompisarna! :* Älskar dig (och Stella)


Inte precis vad jag planerat!

Dagen blev ju inte direkt precis som jag planerat. Den blev så mycket bättre. Var bara helt med mina älskade vänner. Sov länge, tittade på en film och gick ut med Selma och Zixten och tog lite höst bilder. As mysig söndag har jag haft. Är till och med i närheten för att vara redo för en måndag.
 
Nu sitter jag och pluggar framför datorn, medans min familj sitter där nere och tittar på film. Duktig flicka :)
Svenska sen matte, och SO. Har SO prov i veckan så det är ju viktigt. 
 
Bilder kommer kanske sen!
 
En bild på Zixten när han var valp!
 
Kommer en för och efter bild på Zixten sen, han har klippt sig idag

Dagen!

God morgon! Sitter nu och är lite rastlös. Stella och Ebba har sovit över men de sover fortfarande, och jag vill inte vecka dem. Det var första gången bara vi tre sov över och det var jätte kul!

Det här är min dag:
1. Äta frukost
2. Ta det lite lungt
3. Antagligen åka till stallet
4. Äta lunch
5. Kanske springa
5. Äta middag
6. Kväll med familjen (solsidan, bouns)


Som ni ser har jag inte jätte bra koll på vad jag ska göra men lite planerat är det ändå. Kanske kan se om jag hinner om mamma eller pappa vill åka med och köpa ett par vita helt läder skodda ridbyxor!

Selma fick också sova över:


Tävling!

Tänkte bara säga att jag har nu allmänt mig till en klubbtävling, klass 2 den 3:dje november. Kommer bli så kul, men lite ensamt eftersom Stella inte är hemma då och Ebba tävlar i en klass högre, men det kommer såklart bli kul ändå!


Hoppningen!

Nu sitter jag hemma och väntar på att Stella och Selma ska komma hit, och tog mig då friheten att skriva lite om hoppningen i går. 
 
Vi fick hoppa i stora ridhuset och Sunny blev MYCKET piggare. Några bocksprång blev det och lite skutt på stället innan han fick börja hoppa men annars gick det verkligen super. Är jätte nöjd! Äntligen efter typ ett år har jag börjat fatta hur man ska hoppa honom. Han var väldigt på som vanligt men även fast han var mycket piggare kändes det som jag hade bättre kontroll än vanligt. De två sista sprången blev helt störda, och de sista hindret var jag såå nära att ramla av. Hann inte hoppa om dem!
Mamma och pappa va och tog några bilder, men eftersom vi inte hoppade så mycket blev det ganska få + att vi såklart hoppade lågt
 
Här kommer bilderna:
 
Nu kommer de helt störde hoppen:
Haha! Var så nära att ramla av!
 
Titta svansen!
 
 
 

Saker jag vill ha!

Nu kommer en lista saker jag skulle vilja ha (utan häst/medryttar häst)
 
  • En tävlingskavaj
  • Ett par helt läderskodda vita ridbyxor
  • Ett par rörliga vinter ridhanskar
  • En plats i hopp gruppen på fredagar
  • En tävlingsskjorta
  • Mera vanliga ridtröjor
Det är väll det jag kommer på just nu, men jag vet att jag vill ha mer saker. Vill alltid ha mer saker :)))
 
Bloggar om hoppningen sen!

Pannkakor!

Hejsan! Idag ska jag hoppa lilla Sunny! Gud vad skoj det kommer bli. Såklart kommer vi inte hoppa särskilt högt eftersom jag ska hoppa för en dressyr ryttare men det kommer bli kul ändå.

Men först ska jag och Stella äta pannkakor. Mums!


Min dag!

Hej! Förlåt att jag har haft ganska dålig uppdatering på sista tiden, eller har haft dålig uppdatering hela tiden men just nu går allt så bra! Visst är skola jobbig, jag går ju i 8:an, men det glömmer man nästan bort när man har så underbara kompisar.
ÄLSKAR ER!

Idag har våran klass och vandrade 1.2 mil i 3 timmar och jag har tränings verk i benen. Tycker det är väldigt tråkigt men jag, Stella och Ebba gick runt och pratade hela vägen så att det blev kul ändå. Sen efteråt åkte vi hem till Ebba, gjorde smooty och tittade lite på TV.

Sen var jag och Stella tvungna att skynda oss hem för att gå på pianot och efter åkte jag till stallet och tittade på när Ebba red. Det gick super bra för henne.

Så en hel dag med kompisar och hästar. En super härlig dag helt enkelt! 

Men nu måste jag Plugga! 


Hoppning med POWER!

Nu sitter jag hemma och är ganska stressad eftersom vi ska vandra 1.2 mil imorgon och då måste man ha matsäck och bra klädder och massor av annat, men tog mig tillfället att blogga lite ändå. 
 
Det var första gången jag hoppade honom och det gick väll sådär. Vissa språng blev verkligen jätte konstiga och andra as härliga och bra! Han var helt annorlunda att hoppa än Sunny då jag måste hålla ner händerna på Sunny och ta upp dem mer på Power, och sen inte alls hålla i honom för mycket. Det blev väldigt förvirrande då jag red för en annan ridlärare, som tyckte och tänkte helt annorlunda än den andra. Vi fick också rida i stora ridhuset där hästarna blir nmycket piggare och det var så skoj. 
 
Nu måste jag börja bestäma villka kläder jag ska ha på mig! TAGGA!
 
Behövde bara lägga upp den här! MIn hund har förvandlats till en säl! :O
 
 

Mer om mig!

Kände att ni vet alldeles för lite om mig. Berättade inget om mig villket man brukar göra så är lite efter, men här kommer lite "viktiga" saker:
 
Ålder: 14 år
 
Kön: Tjej
 
Aktiviteter: Ridning och Piano
 
Djur: En underbar hund och massor av fiskar
 
Djur jag haft: Två kanniner och massor av fiskar
 
Hoppning eller dressyr: Hoppning
 
Piano eller ridning: RIDNING
 
Hästar eller hundar: Båda, kan inte välja
 
Alarigsk mot något: Laktos
 
Bästa kompisar: Stella och Ebba
 
Största dröm: Vet inte. Just nu är det väll att få en egen häst eller i alla fall en medryttare men det är nog något annat
 
Sen måste jag bara säga att jag har dyselexi så om jag skriver något stört stavfel så är det inte konstigt ;P
 
 
 
Om det är något mer ni vill veta KOMENTERA! :)

Promenix!

¡Hola! Mår super dåligt och hat ont i huvudet. Stackars mig! Just nu har vi idrott och ska springa 3.4 km men eftersom jag inte mår bra får jag istället gå 1.2 km.

Efter har vi bara en lektion kvar och sen slutar vi. NICE
igår var jag med Stelli bell hemma hos henne och vi bakade och gjorde lite andra saker. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om så ni får ett rätt snurrigt inlägg men det är väll bättre än inget!

Vad kul man kan ha det på en matte lektion:


Mandag, ny skolvecka!

Förlåt för att jag inte har bloggat den här helgen men har haft fult upp. Först var min kusse här och från fredagen till förmiddagen på söndag. Då hon åkt så var jag tvungen att börja hjälpa till hemma för att vi skulle ha middag med Hanson släkten, släkten på mammas sida! Där har jag 12 kusiner så den är vädigt stor, mina kusiner har ju också barn. 
 
Varje år har vi en Golft tunering för alla som vill vara med och igår var middagen hemma hos oss. Det är då man delar ut priserna. Den turneringen kallar vi Hanson trofé!  

Har ni haft en bra helg?
 
Viste inte riktigt vilken bild som skulle upp men!
 

Power och Sunny!

Hej! Kom just på att jag glömt blogga om onsdags ridningen med Power, så jag tänkte skriva om både onsdagen och idag (fredag).

Onsdag:
Det gick skit bra på Power. Han var såklart väldigt svår att gå ner i början men jag kämpade och fick tillslut ner honom i en fin form. Är så sjukt nöjd!
Vi gjorde en övning som gick ut på att man skulle trava på serpentin bågarna och i mitten av varje serpentin hade vi ställt ut två kornet som vi skulle rida igenom. När man var i mellan konerna fick man lägga en volt om man ville.

Den övningen var jätte bra och man tröttnade liksom inte på den eftersom man inte gjorde samma sak hela tiden.

Idag (fredag):
Jag fick lilla Sunny idag. Världens mysigaste ponny!
Vi började lektionen med att skritta ett varv runt något vi kallar spökrundan (varje år har vi en spökrundan på halowen och då går vi där). Det tog ungefär en halvtimme- tjugo minuter och när vi kom till baka gick vi lyxen att rida i stora ridhuset :O hehe. Sunny som redan kändes het då vi skrittade ut tyckte det var spennande, även fast har rider ofta där, men det är ju större ljusare och mer saker som kan vara läskiga. Han hade lite kul och hoppade lite på stället och det blev bara ett bocksprång. Efter det var han hur fin som helst!

Nu kommer jag att spendera kvällen med mina släktingar och familj!
Ha en bra fredag! :*


Stallet!

Nu sitter jag och myser på läktaren med en risifrutti, en kamera och en engelska bok medan Ebba (jumpteam.blogg.se) rider på lilla Jocker. Gud vad jag får lust att rida. Igår red jag Power (berättar om det när jag kommer hem) och imorgon ska jag rida <3 SUNNY <3.

Idag har jag varit med Stella (stellab.blogg.se) och vi övade på piano i en hel timme! DUKTIGA! :P sen gick vi på piano och efter det skyndade jag till stallet.

I morgon är det ju FREDAG! Love it. Sista dagen på veckan och min älskade kusse kommer och ska vara med oss hela veckan. Är så avis på henne för att hon har en EGEN ponny. Polly heter den och hon är alldeles underbar! Haha! Är trött och det märks.

Hejdå då!

Vacker! :P


3/10 = SKOLFOTO!

Ja, idag ska jag och min klass göra något somär enligt mig den värsta saken i hela området skola... SKOLFOTO! Det är så himla stelt att bara sita där oh vänta typ en halvtimme tills dem ens trycker ner knappen på kameran. Sen medans de i slowmotion tar en bild hinner leendet försvinna. Sen ser man ut som någon slags mupp.
Dem väljer också alltid den bilden då man är JÄTTE ful på och sen får hela skolan se på den. Förra året var nog den bästa gången men då såg jag ändå ut som en överglad höna. 
 
Wow nu har jag fått ut det. Känns bra. Har fått lånat ett blått line av Elsa sen ska jag ha ett par svarta jeans. 
Kommer dö!
 
Viste inte vilken bild så:
Zixtens första bad!
 
 

Haha!

Det senaste inlägget skrev ju min älskade 100% seriösa storasyster Elsa. Hon är 16 år och beroende av basket. Hon trännar seriöst 3 gånger per dag. En riktig trevlig människa ;) Men hon är ju min syster så inte varje dag är vi överenns. 
 
Idag har jag bara tagit det lungt, sutit framför datorn, gått ut med Zixten och gjort lite läxor. Framför allt har jag tittat på massor av yyoutobe klipp. Så himla roliga. Ska visa er två som jag skrattade igäl mig på. Eller kanske lite överdrivet men som jag tyckte var super roliga. (Bara så ni vet har jag sämst humor)
 
Jag min storebror och min storasyster när vi var små!
 
Haha
 
Bara lite rädd om sina ben, eller bara tycker det är jätte kul att hoppa högt
 
 
Inte världens bästa kvalite kanske men ändå!
 
 
 

cho

Hej jag är hannas sysster o tycker hon e fett cool! XOXO

Apache!

Nu så tänkte jag äntligen skriva om hoppningen. Fick tyvärr inte Sunny för att jag behövde ta en annan ponny eftersom den inte skulle gå något annat. Ponnyn heter Apache och är ett jätte fint 12 årigt skäck sto med mycket motor. Hon var super pigg och framot och jätte tittig på ALLT. I galoppen av det jätte svårt att hålla in henne eftersom hon typ inte har några bakbens muskler och hon är också jätte lång i hennes kropp. Är så onöjd man kan bli för en lektion men det var verkligen 100 år sedan jag red henne så hade helt glömt bort helt hur hon är.
 
Nu måste jag tagga till skolan (oförberätt franska prov, 3.4 km sprigning! 
 
Apache
 

Förlåt för dålig uppdatering! <3

Hejsan! Tänkte bara säga att jag ska skärpa mig med min dåliga uppdatering. Har inte haft ork att sätta mig framför datorn och skriva massor saker. Liksom är redan skoltrött och ska sen på min lediga tid skriva mer. Men nu ska jag skärpa mig.

Nu LOVAR jag att mitt nästa inlägg kommer vara om ridningen i fredags. Hehe


RSS 2.0