Gott nytt år!

Hej! Vi får se om det blir rätt nu och så att den publiseras rätt tid (tidsintälld). Har inte gjort något förut så få se hur det går. Det kanske kommer bli mitt på dagen istället för på natten. 
Aja om det går så ville jag bara säga GOTT NYTT ÅR och ha en bra dag ;)
 
 
Min älskling förra året. Han tycker det är super läskigt med fyrverkerier och i år kan jag inte vara med honom och lugna ner honom :(. Men kommer att få träffa honom i övermorgon!
 
 

Ligger vaken (kan inte sova ;))

Tjabba...!  Hur mårs, nej men vad fult. Aja är trött och pigg på samma gång så ni får stå ut med ett flummigt inlägg.

Klockan är nu 01.33 (samma tid i Frankrike som i Sverige) och jag kan verkligen inte sova. Jag är egentligen super trött men liksom det går bara inte. Elsa ligger bredvid mig och sover som bara den (typiskt Elsa, hehe) men hon har ju tränat mycket idag så det är ju inte konstigt att hon är trött.

Idag har alla varit på något ställe där det typ bara var konst butiker. Inte det roligaste man kan göra men det är väll inget fel med det. Annars har vi inte gjort så mycket. Utom att såklart äta ur min älskade choklad fontän som jag fick i jul klapp av Elsa och Ludde.

Det påminde mig om att jag verkligen sagt god jul eller bone noël till er. Är så nöjd över mina presenter. Har typ aldrig varit så nöjd ;). Det saknades ingen :p hihi 

Däremot saknar jag att rida något så enormt. Jag saknar allt med hästar att göra. Bara vara nära en häst skulle göra mig glad nu. Desamma är det med hundar. När vi var inne i en av butikerna var det en jätte super duper gullig liten hund där. Då började jag genast sakna Zixten jätte mycket.

Hihi nu tappade jag en ögonfrans så nu får jag önska mig något. Säger inte vad för då kommer den inte gå i uppfyllelse.

Nej men gud vad skriver jag :O
Måste försöka sova nu. Innan jag skriver något väldigt konstigt haha!

GOD NATT!


La France!

Hej! Just nu sitter jag och tittar på typ Tom och Gerry på franska. Ganska intressant faktiskt, av det man förstår :)
Kommer nog lära mig mycket franska tack vare det. Idag har jag, farmor, farfar, Elsa, Ludde, pappa och mamma varit på julmarknad och letat gran! Hittade tillslut en grön riktig gran. Det fans tydligen blåa och vita granar också, men tyvärr ingen rosa eller orange som jag ville ha ;)

Saknar Zixten, Ebbs och Belli väldigt mycket men kommer få träffa alla när jag kommer hem :)

Hejdå :*

En av de vita granarna:


Hoppning med Totte och hoppning barbacka med Floh!

Tänkte blogga om mina två ridpass nu eftersom jag inte bloggat något den här veckan.

I måndags hoppade jag Tottson min. Han var jätte trevlig men stark. Pigg var han också och på på alla hinder. Vi hoppade som max 40 cm, eftersom han varit sjuk en lång tid. Stelli var med och tog lite bilder. Har inte fått dem än (då vi rider) men dem innan och efter.

I går så var det sista lektionen på onsdagen innan jullovet. Vi fick lyxen att hoppa barbacka. Hade Floh och han var jätte rolig. Ibörjan när jag satte upp var han super nervös men efter ett tag mjuknade han upp väldigt mycket. Tycker det är väldigt kul att rida barbacka eftersom man kommer åt hästarna bättre då och då går det mycket bättre. Vi körde lite trav och galoppbommar och hoppade sedan en liren kombination med ett kryss och en oxer. Allt gick jätte bra då också :)

Fick också veta en jätte hemsk sak igår. Jag kommer typ inte få rida Sunny något mer. Min kompis skulle tydligen ha honom varenda gång hon skulle rida och hon är i samma grupp båda dagarna :(

Imorrn åker jag till Frankrike och sk fira jul med min farmor och farfar. Kommer bli jätte mysigt men Zixten kan ju såklart inte följa med så han ska åka till ett pensionat idag och typ en halv timme och sen kommer jag inte få se honom på två veckor :(

Kommer kanske hinna göra några tidsinställda men jag har inte ens börjat packa en så är rätt stressad

Hejdå ;)


Till Idre!

Nu ska vi snart åka iväg med bussen. 6-7 timmars resa men hela släkten, från pensionärer till dagisbarn.
Vi ska ju upp dit och åka skidor och äta massor med god mat. Det kommer bli as kul, men kommer missa en dressyr med Bunny och så Totte :( Man kommer ju inte iväg gratis ;)

Aja jag är glad ändå!

Puss


Dressyr!

Nu sitter jag och Bellan inne i omklädningsrummet i stallet och försöker få tag i Stellas pappa. Har varit kanske svårt men nu tror jag vi lyckats :)

Idag fick jag Floh. Det var väll kul och det gick bra men kommer kanske inte få rida Sunny innan lovet och är lite ledsen för det men Julia har sagt att hon ska fråga Cissi om hon kan få Tom och jag få Sunny ;) Om hon inte gör det ska jag få 100 kr av henne (haha).

Vi övade på skänkelvikningar (såklart) och fram och bakdels vändningar och sen mycket volter. Det var kul, men skänkelvikningarna gick inte och i galoppen blev han väldigt stark men annars gick det jätte bra. Han var jätte fin och låg i formen och gick på bra. Tyvärr har ridskolan förstört honom jätte mycket så han var inte alls taggad eller pigg :(

Nu ska vi snart hem och äta massor av MAT! Yum yum 

Den bästa bilden jag har på honom. Inte så bra men den får duga ;)


12-12-12 kl 12.12!

Nu har jag och Stella firat 12-12-12 12.12. Härligt men lite deppig blev man då man vet att det aldrig kommer hända igen!

Puss och Kram!


God morgon!

God morgon alle! Onsdag idag och jag är ju såklart super glad på grund av det. Skön dag i skolan och sen till stallet :) Vi ska få nya hästar idag och har ingen aning om vem jag ska få men hoppas verkligen på Sunny <3

Ha en bra dag ni också!


Totte dag!

Idag ska jag till Tottson. Vi kommer troligen rida i ridhuset, eftersom ridbannan troligen är täckt av is och det kommer vara för mörkt för att rida ut. Kommer bli jätte mysigt! Han är ju jätte pigg nu på vintern så det kommer nog bli lite bakut sparkningar i galoppen (KUL)
 
Den här veckan har vi inga läxor eller inga pron, inte till nästa vecka heller. Så otroligt skönt att bara slappna av och göra saker man tycker om! I helgen ska jag och min släkt åka upp till fjällen och åka skidor. Har inte åkt på två år, så det kommer gå lite vingligt ibörjan, haha. Kanske kommer gör lite tidställda men nu måste jag gå :P
 
Har ingen bild som passade så ni får den här riktigt heta bilden på min älskling <3<3<3

Hola chicas!

Nu går jag ju inte på spanska så det är säkert helt felstavas... eller vänta, ska det inte vara chicos? Aja sak samma ;)
Har inte haft så bra uppdatering den här veckan men ska kärpa mig. Känns som det är en sån tid nu för typ alla att bara råka glömma bloggen ett tag. Kanske är för att det snart är jul! Snön är ju här och man har inga prov kvar i skolan, and thats awsome!!!
 Det var så kul med tanke på snö, asso i går då det verkligen typ var snöstorm här skulle jag, Ebbsen och Bellan gå hem och lämna lite ridsaker. Man kunde inte gå framåt. Det tog ungefär 30 minuter att gå fram och tillbaka vilket kan ta 10 minuter om man skyndar sig lite. Sen när man kom fram också kunde man inte stänga dörren, så den fick vara lite öppen hela dagen till min älskade storebror skottade bort det.
Zixten som också är en väldigt stor hund hade snö så att det fastnade på magen. Det brukar bara fastna på tassarna men om det är mycket snö kan det bli på bennen också men det här var första gången på magen :D
 
Sen när vi skulle åka till ridningen var det såå läskigt. Asso alla som läser det här kommer bara "men okej" fast jag och tror jag Stella tyckte det var jätte läskigt. När vi skulle åka till ridningen var det för det första spårvagnen jätte försenad och sen när vi kom till Alvik så stod det inget om när det skulle komma och då trodde jag och Stella att den inte gick. Då skulle vi alltså inte komma till stallet och inte få hoppa :O Pappa unde inte heller skjutsa oss för han var fast på ett tåg i typ 3 timmar så...
 
Det kom som tur var och vi hann. Det var så kul med lilla Angel. Hon var jätte dutig och jag är super nöjd ;)
 
Nu sitter jag och gikar Luddes musik och tittar på lite saker jag önskar mig. Måste shoppa som en galning i helgen. Hittils har jag kommit på att jag vill ha en dunjacka, en mössa, fodrade ridbyxor, ett hjälm skydd och så sist en Iphon 5! Haha (bortskämd) 
 
Förra vintern! MItt lilla <3

Måndag!

Är så sjukt trött efter igår! Kom hem, vet faktiskt inte vilken tid men kanske halv 12 och var så trött att jag var nära på att somna på tunnelbanan påväg hem. Sen så hade jag SÅKLART glömt bort att göra svenska läxan så fick göra den innan jag gick och la mig. Sen så när jag äntligen lagt mig så kommer jag på att jag inte borstat tänderna och sånt :( Så jobbigt, men tillslut somnade jag. Fast sen vaknade jag mitt i natten igen på grund av att min advetljusstake hade slagit å¨på nogot skumt sätt, och sen så stängde jag av den ocg somnade om. Sen hände samma sak igen. Trodde seriöst att jag skulle dö.
 
Aja, idag ska jag till Totte! Skojigt. Ska rida i ridhuset idag. Han har fått broddar nu så man kan rida dit, vilket man inte kunde i lördags
 
Hejdå :*
 

Första advent!

Nu är äntligen vintern här. Det är idag man liksom får sin "riktiga" julkännsla. Ska fixa andvent sakerna idag (lite sent). Mamma och pappa tvingar mig till det. Så otroligt jobbiga! Inte för att jag har något emot det utan för att de tjatar och tjatar så man nästan får ont i höronen. 
 
Aja, idag ska jag och några tjej kompisar till SHS (Stockholm show). Ska titta på stjärnornas hoppning! Ska bli as kul. Innan det ska vi till mässan och shoppa loss. Har ingan aning om vad jag ska köpa men hittar säker miljarder saker :) 
 
Acapella förra vintern <3

Tottnäs!

Nu sitter jag i bilen påväg från Totte! Jätte mysigt att vara där, speciellt nu när det är snö. Kallare är det ju men vem bryr sig ;) Hoppade för ridlärare idag. Första gången jag hoppade med honom och det gick faktiskt bra. Han var as pigg och jätte taggad.
Vi hoppade lite hinderserier. Han var lite envis på något hinder men hoppade allt tillslut. Han har inte hoppat så mycket sen han blev sjuk så tycker han var jätte duktig.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3894577/images/2012/pic_50ba18459606ee4f3b54b253.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3894577/images/2012/pic_50ba18459606ee4f3b54b253.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3894577/images/2012/pic_50ba1897ddf2b33fba0029c2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3894577/images/2012/pic_50ba1897ddf2b33fba0029c2.jpg" class="image">


Sunny bunny!

Det gick super bra igår på Sunny. Han lyssnade jätte bra och var jätte fin och mjuk i formen. Det kändes som det var länge sen det gick så bra.

De senaste veckorna har vi "hjälpt" våran ridlärare att fixa lite saker med hennes sits. Genom att hon tittar på oss kan hon lära sig mer och sånt. Så nedsittning och skänkelvikningar gör vi väldigt mycket.

Längtar så tills nästa vecka då det är hoppning!!! 

Sunny och Chips springer lösa i ridhuset!


RSS 2.0