Tisdag

Med ett leende på läpparna, och stora ringar under ögonen är jag påväg till stallet. Ska bara rida lite på banan idag, åka hem och gå ut med Zixten. Sen är det bara plugg till läggdags. 
 
Är så glad, för mina glasögon kom igår! Kan äntligen se normalt. Känner mig som Bella i "twightlight" när hon för första gången ser med sina vampyr ögon. Hoppas nu att alla reda har sett den sista filmen....
Det är i alla fall underbart. Får se om jag ska rida med dem idag, eller om jag kanske ska vara lite försiktig med dem i början. Skulle vara så typiskt mig om jag skulle göra sönder dem!
 
Aja, ni får han en bra eftermiddag då! Förhoppningsvis bättre än mig...
 



trött

Nu har jag pluggat nästan hela dagen. Känner hur jag kommer somna närsom helst. Men snart är den här veckan slut och då är det nästan lov. Inget plugg alls under lovet. Helt fri. I alla fall i mina förhoppningar. Men vi kommer troligen få någon läxa under lovet. 
 
Gud vad trött jag är. Bara svammar igenom inlägget. Förlåt för det :)
 

Omöjligt...

Ä herre vad det är svårt att handla julklappar till sin pappa och storebror. Vad kan man köpa till dem då? En tröja är det ända jag kan komma på, men man kan inte köpa båda det. 
 
Elsa och mamma har jag rätt ba koll på iaf. Parfymer och bodybutters och sen är det gjort. Man kan också köpa smycken och kläder ich smink om man vill det, men till killar är det bokstavligen omöjligt. 
 
Sen måste man köpa till farmor och farfar också. Måste nog bli lite mer kreativ i mitt julklapps köp. 
 
Har ni några bra idéer om vad man kan köpa till sin 19 åriga storebror? 
 



redo för helg

Nu så! Det är i lsutet av veckan och jag har hela helgen planerad framför mig. plugg, Totte, städning, köpa nya vinterskor och förhoppnigsvis få hämta mina glasögon så jag får se lite. Känns bra att ha allt under kontroll så jag vet att jag inte slösar bort hela helgen på onödigt TV- tittande. 
 
Men nu ska jag ut i snön och mot stallet. Hoppning är det som gäller och sedan hem fort och åka iväg till någon. Får se vem det bli hos...
 
Hörs senare!
 
 
 
 

Äntligen!

Idag har jag äntligen fått känna på lite snö. Eller känna och känna, men jag Hr fått sett den medan vi satt inne i NO-saken och hade prov. Ville verkligen springa ut men det var lite svårt om man säge så. När man väl kom ut så var snön borta, men det är okej. Snö storm i natt och imorgon. 
Nu är julen här :)
 
Vi får be till Gud att snön håller sig till lördag då jag ska rida ut en stund. Jag vet att jag har sagt det flera gånger men fjordingar och snö hör ihop. Fjordingar är en typisk vinterhäst. Visst är dem roliga att ha på sommaren också men det är när vinterpälsen har lagt sig, och dem står i hagen täckta av snö, då dem är mest "fjordiga". 
Kan inte vänta till lovet då jag och Stella förhoppningsvis kommer att ha varsin fjording att rida ut på tillsammans. Kommer bli så mysigt :)
 



Tre hjälmar

Här är det tre stycken ridhjälmar som jag skulle vilja ha. Kommer inte köpa någon än på ett tag, men känner att jag måste ha något att längta efter om ni förstår vad jag menar. 
Den första hjälmen tycker jag mycket om. Den heter "Equi Crystal" och tror det skulle matcha schabraket jag köpte i lördags med stenarna på. Det enda problemet är att jag gärna skulle vilja ha den mörk brun så att dem ska matcha ridstövlarna jag vill ha. Den kanske inte måste vara helt brun men någon detalj i alla fall.
Den här hjälmen är lite biligare än den förra och tycker nästan mest om den här har av alla tre. Den har rätt färg och är inte så rörig. Den heter "Horse Life" och hittade den från vavas.se. 
Den sista bilden jag valde ut heter "Onek Deffender Crystal". Även den är väldigt snygg, rätt färg och har även stenar som matchar schabraket. Ebba har köpt en likadan hjälm fast svart och Stella vill ha en + så är den dyrast av dem hjälmarna jag tagit fram.
 
Vad tycker ni?
 
 

Måndag... Igen

Nu är det måndag igen då. En ny skolvecka. Är förvånansvärt okej med det. Känner inte direkt att jag vill gå upp på mitt rum och gömma mig under täcket. 
 
Nu har vi även tagit ut julpyntet. Supermysigt och det edna som saknas är lite snö, som inte verkar komma. Jag kan inte minnas att det har tagit så lång tid alla de andra vintrar. Det är väldigt oroande.
 
Nej nu måste jag gå upp och fixa i ordning mig.
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 

Dags att sova ut

Hej! Nu är jag hemma igen, trött efter en lång, men as härlig lördag. Kan inte tänka att jag red idag (igår, kl 0:40). 

Stockholms horse show var som vanligt super kul. Älskar hela konceptet med mässan och showerna. Allt är bara så bra. 

Jag köpte ett nytt schabrak och luva från kyro riding gear. Något som jag igentligen inte behöver, men man vet ju vad som händer om man ger pengar till en tonårs tjej. Tyckte jag faktiskt höll mig på en bra gräns med löpbandet av saker (godis är en annan historia). 

Är så nöjd med mitt köp. Särades lite med val på färg, men det slutade med marin blått igen. 

Här är det:



Skulle nog behöva en sån här hjälm så jag ska kunna matcha allt klotter och glamour. Kanske inte exakt den har hjälmen men ni fattar konceptet. 



RSS 2.0