Shopping med Majken!

Nu står jag i prov rummet i bikbook och väntar på att Majken ska komma tillbaka. Funderar på att köpa ett linne som jag tycker mycket om men vi får se. Det är ju ändå rea. ;)
Här är den:


Hemma och trött!

Nu sitter jag hemma framför datorn och bara tar det lungt. Har sovit i typ 7 timmar. Det var längre än jag trodde men ändå. Kunde verkligen inte sova, vet inte varför men var bara så pigg. Det kan ju ha att göra med att jag sov över hos Ebba med the girls och vi såg på "paranoid aktivity" 1 och 2. Dem var as bra, och läskiga. 
 
Innan hade vi ju middag med föreldrarna och det var super kul. Vi pratade och skrattade mycket och åt mycket gott och onyttigt ;P Sen gick vi ut på en liten promis med Enco (Ebbas hund) och la oss där nere och satte på filmen. Jag tycker faktiskt jag är väldigt modig eftersom jag är så känslig för såna saker. Den var faktiskt inte så läskig som jag trodde men ändå fett obehaglig och man viste ju inte vad som skulle hända. Ebba som sett den 100 gånger förut var så dum så att hon skrek til ibland då det inte ens var läskigt :)
 
Annars har jag och Stella gått hem till mig eftersom hpn inte kunde åka hem till sig. Vi gjorde ett par super goda havrebollar men det smakar kite skumt tyckte jag men jag är ju konstig så... Hehe!
Man märker verkligen när jag är trött.
Sen när Stella gått så körde ja lite agility med Zixten Blixten. Det är väldigt svår att köra agility med godis som är lite för gott= Denatalsticks. Han fokuserar bara på godiset inte alls avstånden mellan hindrerna. Sen när man springer på en lång sträcka så bet han i min hand för att försöka få tag i godiset. Bus hund!!!
 
Gud vad mycket jag skriver nu men ska bara säga en sak till. Mamma och Pappa är borta i frankrike så att jag och mina kära syskon, Elsa och Ludde får tillbringa tiden med farmor och farfar. Det är AWSOME! :P 
Bärettar om ridningen sen!
 
Efterrätt:
Citron kaka
 
Choklad bollar!
 
Hörs <3

Helg!

Änligen är det helg och jag sitter och taggar upp inför ridingnen med Sunny. Idag hade vi två provn. Ett oförbertätt i Engelskan och ett NO prov i fysik. Usch och fy :P Vi har haft 4 provn den här veckan och två jätte stora läxförhör så det kommer vara skönt att ge hjärnan lite ledigt. Nästa veckan är det också två oförberedda provn i franskan också så är så sjukt nervös! Får hoppas att det kommer gå bra. 
 
Snart ska jag åka till stallet, sköta Acapella och sen rida ett litet dressyr pass. KUL!!! Sen är det skuýnda hem duscha och åka iväg till Ebba för den där middagen. Kommer nog inte hinna blogga i kväll men vi får se.
 
Ni får en bild för typ mer en ett år sedan på mig och Sunny
 
Ni kan ju se på datumet!
 

POWER!

God morgon alla bloggisar! Hehe, nej men gud va fult. :D Är lite flumsig just nu men det får ni stå ut med. 
Tänkte faktiskt berätta lite om i onsdags då jag red POWER!  
Det gick bra och jag är nöjd. Det var ändå andra gången jag red honom. han var väldigt stark och som vanligt ganska svår att få ner honom även fast jag hade tidermantygel. Cissi min ridlärare på fredagar tyckte att jag skulle hålla den på. Vi red för en ny ridlärare som jag aldrig ridit för och hon var super duktig. Vi kommer ha henne 1 gång i månaden för att våran "riktiga" ridlärare vill ha stor hästarna också. 
Det var så pinsamt för i galoppen så var han verkligen super stark och typ sprang i baken på hästen framför och jag skulle byta plats. Då fick han plötsligt för sig något och styr inte på mitten i ful galopp där våran ridlärare står. Jag fick seriöst inte stop på honom och precis innan han sprang in i henne stanade han och börjae nosa på henne. Och när hon skulle vända sig om blev hon skit rädd för det stod en busig liten ponny och letade godis i hennes fickor! Åh herre gud vad pinsamt det var. 
Haha! 
 
Idag är det riding för Cissi med min älskling sunny. Så kul, men först skola och sen sköta Acci. Slipper gå ut med Zixten idag för att jag har värlens bästa stora syster. Har det alltid så stressigt på fredagar men det är ändå den bästa dagen!!! LOVE IT ;)
 
Juste idag ska jag Ebba, Stella, Veroica och Astrid ha en liten middag med varandra så att våra föreldrar ska få lära skänna varandra. Det kommer bli super skoj! :P
 
Vet inte vilken/vilka bilder jag ska ladda ner men nån måste jag ha.
 
Ni får en bild på min lilla bus ZIXTEN!
Han gör ett trik som heter "VAD SÄGER HUNDEN?"
 
 

¡Hola!

Nu sitter jag, Belebi och Stellis vid mat bordet och de testar en väldigt spännande liten rätt då de tar hallon sylt på apelsiner. Skulle nog också testa om det var så att jag gillade apelsiner. Hehe! Snart ska vi gå hem till Ebba och titta på när hon rider. De ska få nya hästar! Ååh spännande :P

Titta på lövet jag hittade! Jag hittade det såhär och man såg att den inte var riven.


Farmor och farfar är hemma!

Hejhej! Är hemma nu från ridningen och fick en liten överaskning! Farmor och farfar är hemma från Frankrike. Det var ett tag sen jag såg dem så det var super kul.
För några år sedan så gjorde Elsa och farmor en kaka gjord på ananas! Så sjukt god. Efter det då bakar Elsa den nästan varje de kommer på besök. Ni får faktiskt receptet på en av världens godaste pajer!


Onsdag igen!

God morgon allihopa! Nu är det onsdag igen. En av veckans bästa dag. En skön skoldag och sen till stallet. Idag är det Power jag ska rida. Den andra gången jag rider honom så jag förväntar min inte att det kommer att gå riktigt så bra, men bättre än förra gången ska jag nog föröka fixa till. Han är ju också väldigt otrimmad. Tycker han är väldigt svår men det är ju bara kul. 
 
Asso tänkte bara visa ett träns som jag verkligen älskar! Så sjukt snyggt! 
Älskar när det är vitt på insidan!

Mot ICA!

Halloj! Är ute med Stella och Zixten påväg till ICA. Har med oss 100 kronor som vi kan tjocka oss med! Drick yoghurt och annat gott står med på våran vackra "inköpslistan". Kommer kanske köpa lite godis till Zixten så att han få något när vi kommer ut från affären!
Hörs senare!


På promenad med Selma!

Hejsan! Jag och Stella är på en liten promenad med Selma! Den lilla bus flickan har lekt typ hela promenaden, alltid glad och pigg!
Har knappt pluggat något och har lite panik med franska läxan men den har jag glömt hemma så det kommer väll att gå skit dåligt. Super kul!
Aja, annars har jag haft det super bra och får hoppas att ni har haft en lika bra måndag som jag.

Selma:


Till Stelli Belli!

Nu sitter jag och Stella på tunnelbanan påväg hem till henne! Vi ska ha det mysigt och plugga en massa. Och så ska vi vara med hennes underbara hund Selma.
Ebba skulle rida Ramie idag så hon kom tyvärr inte med.
Hörs under dagen! ;)

Visst är mina kompisar heta?! :P




Ridningen i fredags!

Har sagt hela helgen att jag ska berätta om ridningen i fredags men har aldrig haft tid. Nu kommer det i alla fall. 
Hade Sunny igen. Det gick ju sådär men man kan ju inte förvänta sig att det ska gå bra varje gång. Han var ganska bråkig och ville inte lyssna alls på mig. Vi körde lite skönkelvikningar som verkligen jag eller Sunny är så där super bra på så det gick ju inte helle bra, men nästa gång så ska det gå bättre!
 
Bilder från i fredags:
haha!
Tycker att bilderna på mig blev väldigt vackra! Ser inte alls jätte konstig ut!
 
Hejdå! Ha en trevlig måndag (försök i alla fall)

Ebbii och Floh!

Idag var jag och tittade på bär Ebba tävlade en klubb tävling! Så kul! Hon fick sin älskling Floh och det gick super bra till de kom till planket. Det var tydligen lite läskigt och han vägrade, backade några steg och sen hoppade ändå! Då rev han tyvärr men det skulle kunna ha vunnit! Han bockade lite också men det är ju sån han är.
De är så fina tillsamans och Ebba vet verkligen hur man ska rida Floh!

En bild efter tävlingen:


Mot stallet (snart)

Snart ska jag åka iväg till stallet, sköta Acapella men också titta på Ebba när hon tävlar klubbtävling. Det kommer bli super kul men den här gången behöver hon inga hästskötare ;). Hon vill nog helst av allt ha hennes älskling Floh men hon har inte ridit honom efter sommar lovet så att hon är nog lite tveksam, men jag vill att hon ska ha honom! 
 
Har nu också fått bilderna som Stella tagit! Ni får ett litet smakprov nu och sen berättar jag mer sen!
Hörs under dagen! :P

TV med min älskade hund!

Just nu sitter jag framför TV:n med Zixten och tittar på "Crocodile ". Han är så mysig just nu och man kan typ göra vad man vill med honom! Vet inte vad jag skulle göra utan honom! Älskar honom så obeskrivlig mycket!!! <3
Snart ska jag ta en liten kvälls runda med honom och gå i regnet. Inte för att jag vet om det regnar men vi säger det (hehe)


Påväg hem!

Nu sitter jag i bilen hem till Ebbii och ska hämta mina saker!

Det gick sådär men det kommer nog gå bättre nästa gång. Ramie var lite tittig och inte så framåt men vi märkte sen att en av hennes sömmar hade blivit lös så det kanske var det som gjorde att hon inte riktigt ville hoppa.

Har nu också fixat allt i stallet och Ramie står glatt i hagen med sina kompisar!

Kunde inte ladda upp bilderna så det får bli utan det här inlägget!


Nu har man vaknat då!

Nu sitter vi vid matbordet och äter frukost! Snart ska vi åka iväg och lasta Ramie och sen tagga 1 timmes bilresa. Jag är faktiskt väldigt pigg för att vara en morgontrött person. Kanske är för att jag är jätte spänd! Ramie är ju en busponny så man vet ju inte vad som kan hända men vi får hoppas att det går super!!! :)
Skriver om ridningen i kväll!

Hade ingen idee om vad för bild jag skulle ha så ni fick en suddig bild på vägen! (haha)


Fredag!

Då ska man iväg till stallet nu då. Först skötta Acapella sen rida (troligen Sunny!) Jippi! Stella (stellab.blogg.se) följer med och och fottar med hennes egen kamera som hon vet hur den fungerar så det kommer troligen bli fina bilder. 
Ni kommer inte få se dem direkt eftersom jag ska sova över hos Ebba! Imorgon ska vi upp tidigt (typ 4) för att följa med henne och vara hästskötare när hon ska tävla sim medryttar ponny Ramie! Det ska bli så kul!!! 
Suddig bild på Sunny Bunny!
 
Hörs senare!

Ute med Stella och Zixten!

Är just nu ute på en liten prommis med Stella och Zixten <3 När vi kommer hem så äter vi lite, sen piano, sen hem igen, sen stallet och så ska man hem! Härligt!!!


Utmattad!

Asso är så tröt efter en hel dag orientering och sen ett sjukt jobbigt ridpass! Förlåt men kommer inte skriva så mycket i det här inlägget. Vill bara sova ;)

Fick Power! En liten söt ponny som är så jävla envis så att det är helt sjukt. Det gick bra eftersom det var första gången jag red honom och på slutet fick jag äntligen ner honom. Han vägrade verkligen lyssna på mig. Det är så svår att förklara!
Det blev ett rätt långt inlägg i alla fall... Tror jag :)


Tagga orientering!

Idag ska hela skolan ha orientering! Härligt att få slippa skolan bara för att springa runt i skogen med en karta. Synd bara att det inte var imorgon det var. Skulle vara SÅÅ mycket skönare. Har lite panik eftersom våra idrottslärare inte har gett oss någon information. Hon har inte ens sakt vart och när vi ska vara där!!! Men det kommer säkert gå jätte bra.
 
Idag ska jag ju också rida dressyr. Vi ska byta hästar och jag har ingen anning om vem jag kommer att få. Hoppas ju på att få Sunny men har önskat Power, Joker och Lollipop också. Vi får se vem jag får! :)
 
Joker
 
Dålig bild på Power
 
Min älskling Sunny!
 
Lollipop (ridskolan.se)

Pluggeli plugg!

Just nu siter jag hemma och pluggar... eller rättare sagt gör någon slags uppgift. Jag fick uppdraget att rita två profilbilder till svenskan på två personer som vi läser om i  en bok. Har börjat med killen. Den är inte klar än och jag fattar seriöst inte hur man gör deras hår! Killar måste vara det svåraste att rita i hela världen!!! :D 
Skulle igentligen vara med Stella och Ebbi men bästemde att vara hemma och plugga istället. FOkuserar mycket bättre då.
 
Är det bara jag som tycker den påminer lite om Jesper i twilight? Vet inte varför men tycker bara det.
Jag vet att den inte är så fin men vänta bara... Hehe!
 

Home spa time!

:P :P :P :P :P :P :P

Skulle tagit med kameran!

Brandon, Albin och Boven busa i hagen!

Boven (Bovidius)
 

Albin
 
Brandon
 












 

Stallet!

Just nu sitter jag i bilden påväg mot stallet för att sköta Acapella! Pappa är så snäll och skjutsar mig. Kommer att vara där i kanske två timmar och sen kanske jag ska ut och springa och sen ta ett varmt bad! Låter inte det alldeles underbart! Hehe.


Fjärde inlägget idag då...

Förlåt men har så tråkigt! Mamma, pappa och Zixten är borta, Elsa är någonstans och spelar basket (galen!) Ludde har tagigt TV:n och sitter där nere och tittar på en skräckfilm med sina kompisar och jag får inte vara där. Ebba har två kompisar hemma hos sig och Stella har gäster, så det svarar inte. Nu lät det som jag bara har två kompisar. 
Men herre Gud! Det äe inte alls "bara"! Vad säger jag :O!!! Det är hur många som hälst, och speciellt när man har så bra vänner! OJOJOJ! 
 
Är så tröt att jag bara bablar på :) Kanske borde gå och lägga mig men det vill jag inte! :D Jaha... Vad gör ni då?
 
Gammal bild på min älskling! Ny klippt
 
 

Min älskling och jag!

Bästa Stella har fixat ett collage på min och Sunnys utveckling!
Är så obeskrivligt glad!


Hoppning med Sunny! <3

Hej svejs :)! Igår så Var det hoppning. SÅ skoj. Hade inte hoppad Sunny på ett tag så det gick väll sådär men är nöjd ändå. Blir nog bättre och bättre ju mer jag hoppar honom. Eller det är väll rätt klart att det kommer bli bättre och bättre men in förstår vad jag menar. 
 
Eftersom det var den första gången den här gruppen hoppade efter sommarlovet hoppade vi ganska lågt och inte så mycket, inte för att jag förväntar att vi kommer hoppa högre. Våran ridlärare är en dressyr ryttare och hon vill aldrig låta oss hoppa högre än typ 70 cm. Kanske om vi envisas riktigt mycket får vi hoppa 80 cm men absolut inte högre och då är det bara ett hinder. Oftas hoppar vi ungefär 60 cm men det spelar inte så mycket roll för mig. Tycker bara om att hoppa. Sen måste man ju också tänka på att det är ridskole ponnysar och inte de som tävlar sm! :D
 
Vi började hoppa fram på ett kryss. Då gick det rätt bra men fort såklar. Han är lite vinglig så det får inte gå jätte fort men sen är han super känslig i munnen så jag tycker det är riktigt svårt att hoppa honom men så underbart kul! 
Sen när vi hoppt fram några gånger gick vi direkt på oxern och den hoppade vi två gånger. Första hoppet blev riktigt konstigt men det andra blev mycket bättre. 
 
Stella var där och tog några bilder så här kommer de:
 
Den roligaste leksaken någonsin: En borste!

Slem

Det super konstiga hoppet!
 
Hej då!
 
 
 
 

God morgon!

God morgon allihopa, eller rättare sagt god eftermiddag! Stella har sovit över hos mig i natt. Vi har precis vaknat och vi håller på att göra pasta! :) Snacka om att sovit bort våran lördag men skönt att få ta igen all sovtid.

Idag vet jag inte riktig vad jag ska göra men kommer säkert på något!
Berättar om hoppningen senare!


Grönalund!

Nu är våran klass påväg till grönan! Så skoj. Vi ska göra lite uppgifter på olika attraktioner och min grupp ska göra labbar på insane, flygande mattan, cirkuskarusellen och bläckfisken! Feg som jag är kommer jag inte åka insane men alla de andra!
Hej då!


Hoppning med Angel!

Idag på ridningen var det hoppning. Det kändes som en evighet jag hoppade. Hade Angel och det gick så där. Hon är som våran ridlärare sa en naturbegåvnling och jag pillade lite för mycket så det blev lite vinglit men på slutet var jag nöjd. Min kompis Hanna tog bilder men jag hade glömt min kamera hemma så bilderna blev inte så bra men bättre en ingeting!
 



Nu ska jag gå och mumsa i mig jakinicki (vet inte hur det stavas Hahah!) framför TV:n!
 

Följ mig på instagram!


:(((

Vad ska man göra om man har förlorat en vän? Om hon har lämnat oss bara sådär för att vara med dem hon en gång hatar! Tänk att en sommar kan förända en så plötsligt. Under en dag har allt förendrats och hon tittar inte ens på oss som har varit hennes riktiga vänner i flera år. Är så sjukt chockad och ledsen och det känns som att vi aldrig mer kommer bli kompisar :( Men imorgon ska jag, Ebba och Stella prata med henne! Önska mig lycka till!
 
 

Härligt att ha riktigt bra kompisar!

Idag har jag varit med mina under bara kompisar Stella och Ebba! Asso bättre kompisar kan man inte få och man kan liksom prata om allt med dem! 
Först gick vi ut med Ebbas ursöta hund Enco som är en spansk vattenhund. Vi gick ett bra tag och bara pratade. Sen när vi kom tillbaka så satte vi oss på Ebbas studsmatta och gjorde läxor... Okej igentligen gjorde vi typ inte läxorna utan bara flamsade runt men vi säger att vi gjorde läxorna. 
Efter ett tag blev det kalt så vi gick in och åt. Yummy!!! Potatisbullar och falukorv slår aldrig fel ;) När vi hade ätit upp gick vi upp på hennes rum och tittade opå lite youtube klipp. Stellas pappa var såå snäll och skjutsade hem mig efter ett tag!
 
Resten av kvällen har jag kämpat med att ladda upp bilder som Ebba och Stella skickade till mig, och här kommer tre bilder från när vi var hos Ebbas medryttar ponny Ramie!
 
 


Bild1: Stella och Ramie
Bild2: Jag och Ramie
Bild3: Ebba och Ramie
 
Love you!!! <3 <3 <3
 
SES!
 
 
 
 

10 minuter till engelska!

Just nu har vi lunch rast så sitter ute i solen! Härligt!!!
Ebba, Stella och Astrid!


Bilder från i sommras!

Hittade lite bilder på mig och en ponny som heter Nils från i sommras!
 
Seriöst ignorera mina miner! ;)
Så söt!
 


Nu ska jag titta på film och njuta de sista timmarna av den här helgen! 

Tillbaka!

Är hemma hos Ebba och väntar på mat! Jag och Astrid ska sova över hos här! Tyvärr kunde inte Stella och Veronica men det kommer bli kul ändå! :) Vi ska titta på en film som heter dream house. Det är en skräckfilm och jag är ju så känslig mot sånna saker så kommer gå PANIK!!!

Aja, det var så kul att vara med Ebba i stallet. Hon hoppade och de var jätte fina tillsammans, men Ramie är ju en lite c-ponny så att Ebba säger att hon ska sluta på henne i vinter men det FÅR hon INTE!!!
Det var så kul för att hon ramlade av en gång och det såg så kul ut!
Här är en bild på Ramie!


Hos Ramie (Ebbas medryttar ponny)

Idag hat jag tänkt att spendera min lördag med min kära vänner! Jag och Stella har följ med Ebba till hennes medryttarponny. Såå kul! Just nu håller vi på att mocka hennes box. Eller jag står mest och bara tittar, men det finns faktiskt bara två greppar! ;) Nu ska jag i alla fall fixa hennes vatten hink!


Design!

Har hållt på en stor del av kvällen för att fixa min design på bloggen. Typ bakrunden och små detaljer. Har fixat lite bilder som jag kan tänka mig att ha där, men vet bara inte riktigt hur man får på den. Eller jag vet hur man få på den men jag kan inte få den över hela skärmen. Om det är någon som vet hur man gör komentera gärna!
 
Här är ett förslag:
 
Det kommer mer ändringar så ha tålamod! 

Sunny!

Nu är jag hemma från stallet och håller på att hjälpa till att laga lyx middag. Så himla gått det kommer bli med oxfilé, ris och coca cola! 
Idag red jag min älsklig Sunny. Han var super duktig men lite bråkig i början och ibland i galoppen. Han bockade bara en gång och då sprang han iväg lite uder mig men fick honom på plats snabbt efter. Annars var han väldigt mjuk och tog bettet bra. Helt underbar helt enkelt! Nästa vecka är det hoppning! LÄNGTAR!!!
 
Hade ingen som fotade så har ingen bild på mig och sunny men en bild på bara Sunny:
Hej då!

God morgon!

God morgon allihopa! Är på super bra humör idag eftersom det är FREDAG!!! Älskar verkligen fredagar. 
Här är min dag:
  • Skola (helt okej dag)
  • Gå ut med Zixten
  • Åka till stallet
  • Sköta Acapella
  • Rida på min favoritponny Sunny
  • Hem
  • Äta god mat
  • Sova
Lät inte det som en helt underbar dag?
Som sagt ska jag rida en ponny som heter Sunny idag. Han är verkligen bäst! Han är mjuk men lite vinglig och jätte rolig att hoppa!
Här är en gammal bild på honom och mig!
 
 
 
 
Hörs efter skolan!

Ridningen!

Nu är jag hemma och har en såndär sjön träningsverk som man kan få när man har kämpat på bra. Jag är riktigt nörjd med Angel men det känns som jag inte kan rida henne. Hon är typ skänkeldöv men känslig i munnen så om man bara tar lite så går hon jätte långsamt sen försöker man skänkla men det går bara inte. Det är svårare än vad det låter. Haha! 
Känns i alla fall att jag kämpat på bra och hon gick jätte fint då och då. Hon är lite stel i högersidan men när man får ner henne så blir den rätt bra. Galoppen är helt tvärt imot traven och skritten för där är det svårt att hålla ner tempot och hon springer fördet mästa bara iväg men lyckades hålla henne på plats ganska bra. 
Här kommer lite dåliga bilder på henne från min mobil:


Nu ska jag gå ner och titta lite på "the mentalist"
God natt!

Håltimme!

Nu är jag Stella, Ebba och Astrid hemma hos Astrid och håller på att göra bubbel saft! Gott!!!
Det är så bra för att vi är fem stycken tjejer (Veronica har inte håltimme) som har samma intresse (hästar, hundar) och har samma humor :D .

Vi har lekt med hennes hund Totte, han är så söt och rolig. Han vill verkligen inte släppa bollen så man kan lyfta honom med att bara hålla i bollen!

Hejdå!


Dag med kära Stella!

Idag så har jag bara varti med min bästa Stella, som jag känt sen jag var ett. Vi gick på samma dagis, samma klass på förskola och nu i samma klass på högstadiet. Såklart hade vi det jätte roligt. Skrattade, flamsade och pratade, sånt som man brukar göra. Nu har hon gått hem så sitter ensam och ska kanske titta lite på TV.
 
Imorgon ska jag rida på en häst som heter Angel. Hon är väldigt fin men har inte så mycket gång i sina gångarter, förutom galoppen. Men när man har fått igång henne och när hon blir mjuk är hon verkligen jätte rolig.
Angel
Ses då! :)

Hej allihopa!

Hej! Det här är mitt första inlägg i de här bloggen. Den kommer att handla om hästar hundar och lite om vad jag gör på vardagarna. Enjoy ;)

RSS 2.0