No prov... 

Avklarat! Härligt, härligt. Det kändes tyvärr bra vilket betyder att det gick sämst  Aja, går ju ändå bara i 8 så betygen kommer inte påverka mitt liv 

Idag ska jag rida Sunny. MYSSS! Får så bra känsla att åka till stallet nu när det är snö ute. Hästarna blir ju också lite extra pigga.

Visste inte vilken bild jag skulle lägga upp men ni får en söt bild på fjordingen Totte. Min meddis!


Figo!

Igaår på ridningen skulle jag ju haft Angel. Det skulle ju bli kul, inte min favorit häst direkt men det är alltid kul att rida. Jag trodde seriöst att dem skämtade när dem sa att jag skulle ha Figo. 

Figo är en jätte stor häst född 2003. Han är pigg och mjuk och lätt att jobbba med. Han är nog också den absolut smalaste hästen jag någonsin sett. 
 
Aja det gick i alla fall bra! Vi övade mycket på galoppfattningar och avsaktningar och bakdelsvändningar, vilket jag tycker är jätte svårt, men lyckades rätt bra ändå. 
Nästa vecka ska vi hoppa! Kommer som tur då ha Angel så slipper hoppa Figo, som jag tror kan bli ganska stark i hoppningen. 
 
Figo
 
 
Måste gå nu :*
 
KRAM!

Breaking Dawn! :) 

Nu sitter jag och Stella på tunnelbanan på väg till Sergels Torg. Vi ska se på Breaking Dawn!! TAGGADE!!!!

Ses!


Prov prov!

Sitter nu utanför klass rummet och väntar på att Ebba och Stella ska gjort klart provet. Själv för mig gick det sämst! Skrev nog alldeles för lite, men vi kommer ha exakt samma prov på fredag igen!

Aja, ha det bra 


Söndag!

Sista dagen på helgen. Tycker alltid att det är lika jobbigt. 
Idag är det Pluggeli plugg som gäller + bada Zixten och klippa klor. Är så himla trött på skiolan och att man ska behöva göra skolarbete på helgerna tycker jag är väldigt dåligt!!! Aja, vi ses :*
 

En jag saknar VÄLDIGT mycket!

Det finns ju en anledning till att jag väldigt lätt fastnar för svarta hästar (ston), förutom då att jag tycker dem är så himmla fina och coola. Tycker också om ston eftersom jag tycker dem är väldigt roliga och jag gillar när det blir lite "bråk". 
 
När jag var liten (3, 4 år sedan) fanns det en ponny/liten stor häst som hette Piff. Hon och hennes tvilling Puff kom till stallet tillsammans. Deras uppfödare ville ha en stor fin hopphäst men i stället fick hon två småttingar, riktigt bra på att hoppa men lite för små, så hon sålde dem till äppelviken. Jag hade inte börjat där än när dem precis kom men kan tänka mig att båda var väldigt snälla och att alla tyckte om dem. Efter ett tag började dem, iaf ibland gå med på ponny lektionerna.
 
        Puff                   Piff
 
 
När jag började där hade jag verkligen ingen aning om vilka de var, och inte heller några år efter. Hade fullt upp med dem mindre ponnysarna och brydde mig inte så mycket om dem andra. En sommar då jag skulle gå på mitt första läger var jag fast besluten om att jag skulle få ha en ponny som heter Ajja. Kom ihåg att jag hade pratat om henne hela vägen till stallet och om hur mycket jag skulle villja ha henne, men när jag kom dit och vi skulle ha upprop märkte jag ganska snabbt att det var någon annan som skulle ha henne. Lite fundersam blev jag och eftersom jag nästan bara red Ajja hade jag ingen aning om vem jag skulle få. 
Då dem sa att jag skulle ha Piff fattade jag ingetning. Dem fick visa mig till hennes spilta och så fort jag såg henne tyckte jag väldigt mycket om henne. En helt svart underbar häst med bara en stjärn och en "snopp" och en liten strumpa på det vänstra bakbenet. En dröm häst i mina ögon.
När jag först gick in till henne verkade hon snäll, men sen efter bara några sekunder drog hon bak öronen och var nära på att trycka in mig i väggen. Fick mycket hjälp med att borsta av henne och sadla och sånt, sen var det dags för första ridturen. Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig så trygg och bekväm på en häst rygg förut. Underbar och härlig, speciellt galoppen! 
 
Efter lägret red jag henne hela tiden. Nästan varje lektion fick jag henne och det var alltid lika roligt. Nästa sommar fick jag henne på lägret igen. Vi blev allt bättre kompisar och snart bestämde jag mig för att jag ville bli skötare på henne men det fanns inte en plats för mig. Något år senare (två år sendan jag träffat henne för första gången) hade en av hennes sköttare slutat, och jag tog chansen på direkten. 
 
På en lektion då jag igentligen skulle ha henne fick jag då en annan ponny. Jag frågade min ridlärare varför jag inte fick Piff och om hon var okej. Hon tittade lite osäkert mot en annan tjej och svarade att Piff var halt.
Jag trode att hon skulle bli bra igen och tänkte inte mer på det. 
 
Efter lektionen skulle jag och Stella (som också precis blivit skötare) få våra nycklar till skåpet. Stella fick sin nyckel och när jag frågade om min, så bad hon mig att stanna ett tag och ringde ner till stallet och kallade upp Piffs andra skötare. 
När den andra skötaren kommit upp sa hon att Piff skulle till veterinären om några dagar och att hon inte mådde så bra. Förstod inte fören den andra skötaren började gråta. 
 
Lånade en bild av Veronica (hoppas det var okej)
 
Efter det samtalet hann jag sköta henne två gånger innan Piff var borta. Hon hade haft problem med ryggen som sedan hamnat nere i hennes ben. Det var därför hon hade varit så sur hela tiden. Sista gången jag skötte henne viste jag att det kunde varit den sista gången jag såg henne. Stellas pappa skjutsade hem oss därifrån. Jag var så ledsen att jag inte kunde prata.
 
Hon var den första hästen jag hoppade en meter med. Kom ihåg en gång när jag blev avkastad 5 gånger på en lektion och kommer verkligen ihåg då jag skulle kratsa ett av hennes bak ben och hon på något sätt bajsade mig rakt i håret. Jag fick duscha av mig i spolspiltan :) 
 
Lånade även bild av Stella (hoppas det också var okej :*)
 
 
 
Jag kommer alltid att älska dig!

Duktig att fått ner datorn :)

Nu har jag kommit hem från pojken! Det har varit jätte mysigt. Red ut idag, samma runda som när jag prored honom. Allt gick jätte bra! Håller ju ändå fortfarande på att lära känna honom. 
 
Har varit så duktig att jag tvingat Ludde att hjälpa mig att ta ner datorn från hans rum. Det tog ett tag men nu är det gjort. Det var så kul för att när vi skulle ta ner bordet som datron brukar stå på trodde inte Ludde att jag var tillräkligt stark och sen så när jag skulle ta ner bordet var det han som gjorde fel och fastnade. Han försökte verkligen se ut som att det var mitt fel. Haha!
 
Men ändå, blir så sur när alla säger att man inte får några muskler av ridning. När man säger att man bara sitter där. man håller faktiskt upp flera kg i sin mage och armar. Speciellt då min medryttar ponny som är väldigt framåttung + väldigt väldigt stark. 
Aja nu ska man vara glada!
 
Kommer nog inte orka plugga något idag även fast vi har värsta NO provet tills på måndag. Kanske tittar lite i boken eller något sånt! Pluggar istället sten hårt i morgon. Då så ska jag ju också duscha och klippa klor på hunden <3
 
 
Puss!

Fredags dressyren!

Hallå!
Det gick rätt bra idag när jag red Sunny. Han var bara lite allmänt konstig men gick fint och så. Vi övade väldigt mycket på skänkelvikningar på långsidorna och övade lite på volter och halt och igång sättningar. Det blev inte så mycket fokus på formen vilket jag tyckte var rätt skönt. Ta en lite paus sedå där!

Nu måste jag sova. Ska upp 9 i morrn och fixa i ordning mig för ponny!
God natt och sov gått

Stella var där och tog några kort. Hon skulle egentligen rida igen men hon fick inte plats :(


FREDAG!

Nu är det äntligen fredag! Så himla skönt. Älskar verkligen den här dagen. Den är helt underbar.
Först en skön dag i skolan, hem ut med Zixten och sen till stallet. Ta hand om Acapella och sen rida min älskling! Sen är det ju helg efter.

It's awsome!!!

Ha en bra FREDAG!


ÅÅ! Tack bästa Stelli!!!

Stella har gjort några riktitgt fina videos på mig och Sunny och Ebba och Ramie! Tack så himla mycket :*
 
http://www.youtube.com/watch?v=To5EQc_udcg
 
http://www.youtube.com/watch?v=bWJLxqBqVtY

Trött, trött, trött!

God morgon allesammans! Har precis vaknat och håller på att äta frukost. Det känns som att jag kommer somna när som helst. Tänk vad skönt att gå upp och lägga sig igen, men nä för nu ska vi ha 80 minuters NO. Gud vad jag längtar (*host *host).

Aja, ha en bra dag!


Lite allmänt prat...!

Hej!
Idag, snacka om hemsk. Eller asso dagen har varit bra, men tack vare ett dumt MA-prov mår jag super dåligt. Det gick så läskigt dåligt och min MA lärare komet att tro att jag är helt dum i huvudet. Aja, hon sa i alla fall att det kanske var lite för svårt för hela klassen.

Sen då man redan mår lite sisådär ska man i väg och rida. Ridningen är som vanligt jätte kul och man är jätte taggad, men idag skulle jag rida Angel... Asso herre Gud va svår hon är. Jag kan verkligen inte rida henne.
Mer om ridningen kommer sen :)

Nu ligger i alla fall jag i sängen och försöker sova. Är inte alls särskilt "sovtrött" så har lite svårt med det. Jag har testat att räkna får, men det går inte så bra.
Någon som har några tips som skulle kunna hjälpa mig?

God natt!


Onsdag!

Hej, hej!

Onsdagarna är så himla sköna. Nästan bara härliga lektioner, börjar 20 över 9 och slutar ganska tidigt. Ridning är det också idag på Angel. Kommer bli jätte jobbigt men såklart as kul.

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa in i mina kläder och fixa mig lite!

Hejdå :)


Blogg mappen dampar!

Nu är jag hemma från pojken och tittar lite på "The Big Bang Theory".

Äntligen ska jag få göra något med familjen ikväll. Vi alla ska på bio och se någon James Bond film. Tror inte jag tycker så mycket om dem men det spelar ingen roll. Har inte varit ute med min familj sen jag var typ 8 och det kommer bli jätte kul men först ska jag gå ut med Blixt!

Hörs senare

Haha!  jag och Ebba utklädda till spöken! Stell fotar <3


Lite om onsdags och fredags passet!

Som sagt har jag ingen dator så inläggen kommer lite då och då men snart ska jag tvinga Ludde att ta ner datorn igen.

Onsdag: I onsdags hade jag lilla Angel. Gillar inte henne alls och jag kan verkligen inte rida henne, vilket gjorde mig väldigt förvånad över att jag fick henne. Det gick super dåligt i början men sen när vi började gå på volterna i ungefär mitten av passet började hon mjukna upp sig väldigt mycket och gick i form resten av tiden. Är alltså jätte nöjd över henne även fast jag alltid känner mig super taskig mot henne då jag blir irriterad.

Fredags: I fredags/idag/igår hade jag Sunny <3 mitt lilla hjärta! Det gick sådär men är nöjd ändå. Var tyvärr inte super fokuserad av någon anledning och red på ett jätte konstigt sätt. I galoppen ville han inte alls lyssna. Måste öva jätte mycket på att släppa ner skänkeln och hålla händerna stilla då jag sitter ner på honom eftersom han är ganska skumpig.


Nu ska jag sova och tagga medryttarponny imorgon. Woho!!!


Oljat golvet = svårt att blogga

Sitter nu och äter frukost och peppar veckans sista skolveckan. Såå himla härligt  dressyr på
Sunny och sen hem och proppa i mig massor av chips och coca cola! (tjock )

Har haft ganska svårt med bloggningen. Vi har oljat vårt golv och behövde flytta typ allt från trät och sätta det någon annan stans. Av något otroligt konstig anledning fick min storebror upp datorn på hanns rum, och jag får ju inte vara där så... Dessutom hatar jag att blogga på mobilen men ska försöka så gått det går 

Nu är det skola


Dåååålig uppdatering!

Hej! Har haft väldigt dåligt uppdatering de senaste dagarna, men har helt enkel haft för roligt så har tyvärr glömt bort bloggen lite 

Igår var jag med Stella hela dagen. Tittade mest på criminal minds avsnitt och åt lite. Vi har oljat golvet där uppe så det finns typ inget att göra där 

I måndags red jag lilla gubben. Det gick sådär. Han var inte alls igång och kunde inte hålla hela galoppen. Annars gick allt bra

Nu sitter jag på spårvagnen med mina älskade vänner. Vi har varit på en teater och hard rock Cafe med klassen. Härligt att missa nästan en hel skoldag ("")// Bara en matte lektion kvar. Floppit!

Hörs sen!


Städdag :(

Hej! Idag så ska jag typ städa hela dagen :( Så tråkigt men det måste man ju ha ibland också. Imorgon kommer någon slags proffsstädare så allt som ligger på golvet måste bort, annars hamnar det i soptunnan. 
 
Aja, imorgon är det studie dag, så får se vad jag ska göra då. Ska i alla fall rida på en ponny. Provred förra söndagen och nu har jag fått en medryttar ponny! Är så himla glad!!! Kommer vara där en och en halv gång i veckan, och kanske kommer få hjälpa ägaren att köra honom då och då :) 
Ni får kanske veta lite mer om honom sen ;)
 
PUSS :*

Igår kväll/idag natt!

Tja! I natt sov Ebba och Stella över hemma hos mig :) Det var så kul. Först var vi i stallet till typ 9, sen skjutsade pappa oss hem och vi gjorde mat. Så himla mysigt. Sen så gick Ebba och Stella upp på övervånigen och när jag kom upp så försökte de skrämma mig. Det gick ju inte så bra om man skulle kunna säga det. Haha! Och så körde vi vatten leken. 
Den går ut på att man ska ta så mycket vatten i munnen som man kan och sen titta på varandra och försöka inte skratta :D Det var sååå svårt och jag typ förlorade varje gång. Sen så behövde man ju akta så man inte råkade spruta på någon annan. Efter ett tag blev det helt plötsligt något slags vattenkrig och sen så körde vi lite andra saker. Haha! Så konstiga, men det är såna vi är :P 
Sen hittade jag lite fejk blod och ansikts färger och sen efter ett tag var vi klädda för att fira lite försenad halloween. Vi tog också lite bilder som ni kan få se så fort Ebba skickat dem :) 
Sen så hann vi med att titta på tre "Crimainal minds" och en film innan klockan var typ tjogo i 6.
 
Då Stella sov där vi skulle bädda var vi tvugna att bära bort henne vilket tog ett tag men sen när vi lyft bort henne där ifrån hade hon vaknat. Inte så lyckat men jag och Ebba låsades som igneting och bästemde att vi skulle ta bort hennes smink. Sen lyckades vi alla ha tagit bort sminket från varandra. Så otroligt konstigt :P Men sen pratade vi lite och somnade alltså någon gång vid 7. 
 
 
 
Det var sååå kul. Älskar attvara med dem. Dem är dem ända som jag känner att jag kan vara mig själv med :*
 
 
KRAM
 

Snälla må bättre Sunny <3

Idag på hoppningen gick det jätte bra! Sunny var jätte fin och precis som han brukar. Bara lite tröttare än vanligt på framridningen men det gick över så fort vi börja hoppa. Idag så hoppade vi bara lite kryss. Först ett hinder sen byggde vi på så det blev en tvåstuds och sen ett sista hinder så det blev en trestuds. Det var jätte nyttigt och jag är så nöjd!

Men sen när vi skulle skritta av dem började han bli lite konstig. Han började sträcka på bakbenen vilket jag inte tyckte var så konstigt, och sen typ efter att ta typ rumpan under magen. Jag tänkte inte så mycket på det utan gick med honom till hans spilta. Men precis när jag kommit in och hade inte ens hunnit ta av honom tränset då han nästan börja lägga sig ner. Jag blev såklart jätte rädd men skyndade att ta av allt och gick ut. Och då började han rulla och hålla på. Vi gick och hämtade en tjej i stallet och hon tog tempern på honom. Han hade helt vanlig och hans mage lät så han hade inga fel vad vi kunde se. Ebba tog och ledde honom runt i stallet typ jätte länge och han försökte till och med lägga sig i stallgången. Sen så ställde vi honom i spikrak igen och då försökte han lägga sig ner också. Tillslut bestämde vi oss med att släppa Sunny och hans kompis Chips lösa i ridhuset. Båda rullade sig och sen gick jag och Matilda ner och gjorde så att dem skrittade runt och efter det var han helt som vanligt. Det var så konstigt men är ju fortfarande jätte orolig och kommer nog ha jätte svårt att lämna stallet :)

Har lämnat honom ifred en stund och tittar på när Ebba hoppar. Hon fick Angel istället för Sunny<3

Var inte direkt meningen att det skulle bli sånt långt inlägg men men :*


TAGGA!!!!!!!!!!!!!!

Tagga hoppning då med Sunny! Jätte roligt ska det bli. Stella och Ebba kommer att komma och ta lite bilder (tror jag). Sen kommer jag åka hem och åka tillbaka till stallet och titta på när Ebba hoppar :) Kommer bli jätte kul :*
 
Få se när jag kommer åka dit men kommer nog ta det väldigt lugnt nu. Är så trött ;) 
 
Min lilla pojke <3 Han kör tricket "vad säger hunden" :P

Grällsta!

Talin och jag <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
 
Saknar grällsta så mycket! Asso typ den absolut bästa veckan på hela sommar lovet. Jag fick dem bästa vännerna och den bästa lilla ponnyn. Vill tillbaka. Kommer gå dit på konfirmationslägret, men då kommer jag vara helt själv :( Saknar jätte mycket min ponny Talin. Seriöst den bästa av dem alla <3 Min sötnos! 
 
:*

Hoppning på Curry!

Hej, hej! Igår så hoppade jag Curry. Vi är inte direkt bästa kompisar och han ville inte alls lyssna på mig. Det gick lite för fort och eftersom han inte är så gammal och vinglig var det nästan läskigt. Men jag tyckte att jag lyckades hålla honom rätt bra på plats ändå :) Nu sitter jag hemma och är trött och kall. Jag hatar verkligen torsdagar. Dem förstör mitt liv. Aja, nu måste jag gå
 
 
Hejdå :*

Stella bloggar

Heii! som ni kan läsa i rubriken är det jag som håller i det här inlägget. Jaaa! 
 
Jag heter Stella. Jag och Hanna har kännt varandra sedan vi var ca 1,5 år, haha. 
 
Jag har kommit på en alldeles extra idé till det här blogg inlägget. Hanna sitter här bredvid mig och ser allmänt spänd ut på det jag ska göra, haha. Men hope you like it!
 

Okej, här är idén:
 
Jag hade tänkt att skriva lite om Hanna och... Sunny såklart! Yeyyy! :) Jag ska intervju henne om honom och lägga upp bilder och sådant. Hoppas det var en bra idé? Låter konstigt när jag skriver det själv hör jag, hehe.
 
INTERVJU: (jag skriver exakt som hon säger, då får ni veta hur hon pratar också, hehe :3)
 

När träffade du Sunny för första gången? Ehmm... hihiihihihahaha. Hihihihi. Okej... första gången jag såg honom var i hagen. Jag fastnade direkt, hahaha (skämtsam röst). Hahaha... Jag tyckte han var jätte fin och jag trodde att han var en tjej först. Det var nog därför jag fastande för honom för jag hade precis haft en favorithäst som var en tjej. Jag sa till Stella att.. eller du.. nej, jag kan inte säga det! Stella övertalar: Jag sa till Stella att ehmm... att du kunde ta Floh som favorithäst, så kan jag ta Sunny, haha (Floh var tillsammans med honom i hagen). 
 
 
Hur är Sunny att rida? Hmm.. hihihi. Han är väl.. han är pigg. Och.. lätt att få ner i form, mjuk. Det är inte lika lätt att ha honom kvar i formen. Han är busig! Och jätte mysig (med.. konstig röst). Hihihi.
 
 
Hur är Sunny i hanteringen? Han är väl snäll utanför spiltan. Men ehh... i spiltan är han på gränsen till farlig, hahaha! Fast efter ridningen är han jätte snäll faktiskt. Och i spolspiltan är han jätte snäll (konstig röst). Fast lite otålig!
 
 
Har du ramlat av på honom någon gång? Inte vad jag kommer ihåg. Men jag kanske ramlade av så att jag fick hjärnskakning, så att jag inte kommer ihåg, hahahaha. Hahah. Dålig humor jag har, men åhhh, mitt liv är över!! Nej, nehehej! Hahahahahahahhaah. (fortsätter att skratta, men det blir så tråkiga texter om jag skulle skriva hur mycket hon skrattar, hahaha. För hon gör det hela tiden). 
 
 
VAD KAN HANNA OM SUNNY:
 
 
Vad är hans favoritgodis? Jag brukar inte ge honom godis.. Nej! Morötter brukar jag ge, det gillar han! Och knäckebröd. Och mina godisar som jag inte vet vad det är för något :3 Men han gillar alla godisar igentligen, han äter allt!
 
Vilket land kommer han ifrån? Tyskland.
 
 
"SUNNY THIS OR THAT": (alla alternativ handlar om Sunny)

Hoppa/Dressyr med honom Lätt! Men dressyr är också kul med honom!
Rida ut/ Rida barbacka Han är för smal för att rida barbacka på, hahaha!
Knoppad man/"fri man" Lätt!
Vilken gångart är härligast hos Sunny: Skritt/trav/galopp Känns som man flyyger! (röst.. ja. Och hand rörelser).
Färgglad/Klassisk utrustning på honom
 
 
OCH EN SISTA FRÅGA:
 

Vad är det bästa med Sunny? Ohh, hjälp. Den var svår. Allting är så bra med honom. Det bästa är nog att han när han är snäll är han underbar. Och ehh.. han är som en treåring och är väldigt charmig. Jag tror att jag gillar honom också för att han är sur, jag vet inte varför. Piff (Hannas favorithäst som dog) var ju det och jag tror jag fastnade lite för det, hahahah. Hahahah.... hahaha, hihihi.
 
 
Jag älskar dig Sunny!
 
Upskattas sådana här inlägg? Vill ni ha fler?
 
Kram

SOVMORGON!

Härligt med sovmorgon asso :P Har igentligen sovmorgon till jhalv 9 men eftersom vi tjejer har fått håltimme på vårat klassråd börjar vi 20 över 10!! Oyye :D  Har allstå 3 lektioner, och sen är det hem och sen hoppning med lilla Curry! :) TAGGA!!! 
En JÄTTE sorglig sak hände igår. Jag fick reda på att min älskade Coco har dött. Jag såg i lördags att hon kom in haltande från hagen, men jag tänkte att det inte var någon fara och nu har jag fått reda på att hon har dött :( När jag var liten så var hon en av mina favorit ponnysar och älskar henne fortfarande jätte mycket. Har aldrig saknat henne mer än nu. R.I.P Coco
 
Har tyvärr ingen bild på henne men ni får en bild på när jag hoppar en meter med Curry:
 
 
Haha! Den är från i vintras när jhan var nästan ny :)

10 saker få visste om mig!

  1. Jag är väldigt blyg i början när man träffar mig, men sen när man lärt känna mig märker man att jag är helt galen
  2. Jag är alergisk laktos men skiter i det
  3. Jag har gått på jätte många sporter bland annat basket, fottboll, handbloll och innebanny.
  4. jag gillar att testa nya saker, men är ändå väldigt försiktig av mig
  5. är extremp känslig mot värme och fryser aldrig
  6. Jag skulle igentligen heta Signe
  7. Min favorit hästras är sv halvblod
  8. ÄLSKAR svarta hästar och passar bäst enligt mig på ston.
  9. Tycker jätte mycket om salt och olivolja
  10. Älskar Egypten. Skulle verkligen villja tillbaka
Haha! En bild från när jag var liten (första gången i Egypten)
 
 

Tisdag!

Trött och ledsen kommer jag att gå till skolan idag, det är ju tisdag. För mig skolan absolut jobbigaste dag. Okej torsdagar är ju också jobbiga men då slutar vi tidigare. Det ända bra är att jag kommer få se Stella som har varit i NY hela lovet och som jag sknat såå!
Jag är inte bara trött heller utan också jätte skoltrött. Nu har man liksom gått i skolan i nästan 8 år. Räcker det inte snart? Aja man får ju bara hålla ut :P 
 
Imorgon blir det hoppning med Curry! Eller kanske någon annan eftersom en tjej är borta. Vi får väll se ;)
 
Måste gå nu! Ha en bra dag :*

Slut på höstlovet :( !

Hejsan! Sitter nu framför datorn och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att det är värt att gå. Bloggade ju inte igår men var upptagen en stor del av dagen och sen hade jag bara inte ork att skriva något på kvällen. Var ganska trött!
 
Idag har hag ingen aning om vad jag ska göra, men det får vi se. Är så nervös pga en sak som jag verkligen hoppas att det går igenom. 
Förlåt att jag går från ena saken till den andra men vet liksom innte vad jag ska skriva om. :D Nu är det bara några minute kvar tills jag kan gå ;) Awsome! Kommer bli så kul att få se Ebba igen! Stella är ju troligen i ett flygg plan just nu så kommer inte få träffa henne fören i morgon :(((
 
Nä men nu måste jag gå :*
 
 
Tävlingen kommer upp sen 
 
PUSS!

Stolt! :P

Äntligen upp i klass 1! Kom 4 på min älskling Sunny. Berättar om det sen :)


Dagen!

Halojsan! 
Nu sitter jag hemma och tittar på X-faktor! Idag har jag typ inte gjort något, tills halv fyra då pappa skjutsade mig till stallet. Då skötte jag min älskling Acapella och sen red ett dressyr pass på Sunny <3. En bra dag har det varit hittills och de kommer nog bli ännu bättre i morgon då jag ska tävla! Hoppas jag kommer få Sunny och då ska det gå as bra, och vi ska vinna. 
Aja, får inte någon mer lång sov morgon detta höst lov, eftersom jag ska upp tidigt på söndag också :P
Kommer kanske berätta varför sen :*
 
Acapella och jag
Ser helt galen ut :D
 
 
God natt :*

In köp!

Idag har jag varit med pappa och handlat massor av saker. Jag kan ju inte säga att han har världens bästa tålamod men han lyckades i alla fall ganska bra, förutom att han sa till en tjej som hjälpte mig att säga åt mig att skynda och lurade mig att de stängde snart. Hehe! 
Här är de sakerna jag köpt:
 
Ridbyxor/Vita helskodda: 
 
En tävlingsskjorta: 
 
Ett par fodrade skor: 
 
Ett par fodrade hand handskar (har dem här redan ofodrade och dem äger): 
 
Bilderna kommer från deras hämsida. Sen köpte jag också lie små grejer som häst godid och läderfett.

Ridningen igår!

Igår bytte jag ponny med Filippa så jag fick Sunny istället för Curry. Är jätte nöjd över det eftersom det gick jätte bra! Är såååå nöjd.
Sunny var som vanligt jätte fin men efter cliniken förstod jag mer om hur det påverkar hästen om man sitter fel så tänkte jätte mycket på det och det kändes jätte bra. Det ända som inte alls gick var bakdels vändningarna som jag alltid har haft jätte svårt med. Det blir alltid en framdels vändning :D

Nu ska jag och pappa åka iväg till lite häst affärer och köpa lite saker!

Mer bilder från första maj hoppningen:


RSS 2.0